KAD SRCE JAČE TUČE

NINA BADRIĆ VEĆ GODINU DANA LJUBI USPJEŠNOG PODUZETNIKA 'Kralj kave' osvojio ju je svojim šarmom i smislom za humor: 'Tretira ju poput kraljice...'

 
 INSTAGRAM

Nina Badrić ponovo je zaljubljena. Za osmijeh na licu pjevačice iza koje je niz uspješnih poslovnih godina, osim glazbenih uspjeha, zaslužan je i poduzetnik Tino Bralo (52) s kojim je sedam godina mlađa Nina u ljubavnoj vezi već godinu dana.

Upoznali su se, kažu naši izvori, preko zajedničkih prijatelja, a “kralj kave” (kako Bralu zovu zato što se 90-ih godina obogatio prodajom kave) Ninu je osvojio šarmom i smislom za humor. Svoju djevojku, kažu njezine prijateljice, tretira poput kraljice, a zaljubljeni par iza sebe već ima i prvi zajednički godišnji odmor. Naime, početkom prosinca 2017. godine bili su na čarobnim Maldivima. Nakon toga u više navrata zajedno su viđeni po zagrebačkim restoranima pa je, gotovo godinu dana nakon njihova prvog poljupca, krenula priča o tome da su zaljubljeni.

Vrijedilo je čekati

Nina svoju intimu ni ovog puta ne želi komentirati, ali ni ne skriva da je sretna i zaljubljena.

Tino Bralo

- Da se ljubav dogodi, ne bih je imala razloga skrivati. Pa tko bi normalan skrivao nešto tako lijepo? No ovoga puta mnogo sam opreznija u svojim odabirima. Jedina opcija koja me zanima je pravi susret. I sigurna sam da ću ga znati prepoznati. Duša uvijek jasno progovori. Nisam zaljubljive prirode i nisam od žena koje ne mogu biti same. Dapače, radije bih bila sretna sama, nego nesretna udvoje. Obožavam svoj život i lijepo mi je. Sretna sam i blagoslovljena žena. I ne jurim ni za čime. Ne gledam u jučer, već uvijek idem u dan koji dolazi i nemam strah da će me ono što vrijedi zaobići. Pa samo se muhe na brzinu love, zar ne? A prava ljubav je vrijedna čekanja. Prava nikada ne promaši - rekla je Nina lani za Studio, u trenutku dok još nije ni znala da će joj se “prava ljubav” vrlo brzo i dogoditi.

Osim Nine, sreću u ljubavi ponovno je našao i Janko Popović Volarić. Tportal piše da 38-godišnji glumac ponovno ljubi, i to 11 godina mlađu novinarku N1 televizije Mateu Dominiković.

Matea Dominiković

Novinarka

Upoznali su se u ožujku i vrlo brzo shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Matea je prije nego što je prešla na N1 radila na RTL-u, a pošto je i glazbeno nadarena, sreću je okušala i u HRT-ovu showu “The Voice”. Za Tportal je potvrdila da je u vezi s popularnim glumcem, no dodala je i da su odnedavno skupa pa nema smisla da o tome opširnije govori za medije.

Janko, koji se prije šest godina razveo od Jelene Veljače, a nakon toga je bio u vezi s Tijanom Pečenić, zasad o svemu šuti, no koliko mu znači Matea potvrdio je time što je s obitelji svoje djevojke prisustvovao na proslavi u povodu Mateine stečene diplome novinarstva na visokom učilištu VERN u Zagrebu.

Romantik

Ovo proljeće po novoj ljubavi pamtit će i Boris Novković. Najveći romantik naše glazbene scene na ovotjednu promociju filma “Vatreni” došao je u društvu dugonoge plavuše.

Zagreb, 210518.
Kaptol Centar.
Premijera dokumentarnog filma Vatreni meksickog redatelja Edsona Ramireza. Film je o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i njenom povijesnom uspjehu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. Prihod od ulaznica namijenjen je Udruzi Kolibric.
Na fotografiji: Boris Novkovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX
Boris Novković s djevojkom Iris

Pedesetogodišnji glazbenik za Gloriju je potvrdio da je ponovno zaljubljen, dok se njegova nova odabranica, 25 godina mlađa Iris Volf, manekenka agencije Midiken koju je 2015. godine časopis Globus službeno izabrao za najseksi Hrvaticu, samo stidljivo osmjehivala.

Boris iza sebe ima tri propala braka (s Bojanom Gregorić Vejzović, Lucijom Matić i Ines Katić), ali to ga ne priječi da i dalje vjeruje u ljubav. - Ja ću ponovo dati cijelog sebe za ljubav- rekao je Boris.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 22:09