NOVI SINGL

Nino Treskavica iz Klape Sveti Florijan singl posvetio supruzi: 'Tihana, poput divlje rijeke ti si'

 Screen

Klapa Sveti Florijan objavila je singl 'Tihana' ususret sedmom rođendanu klape, a osim upečatljivog spota, pjesma ima puno značajniju pozadinu. Autor i predsjednik klape, Nino Treskavica, ovu je pjesmu napisao za suprugu Tihanu još prije deset godina te ju je tek sada odlučio objaviti.

- Istina je, pjesmu sam napisao za svoju suprugu prije dalekih 10 godina, ali sam čekao pravi trenutak za njenu objavu. Pjesma koja je sve ove godine stajala u ladici, napokon je izašla u javnost i naći će se na repertoaru klape. Pjesma za mene ima poseban značaj, jer sam je napisao na vrhuncu zaljubljenosti, a do danas se ništa nije promijenilo. Nadam se da će se svidjeti i našoj publici, a upravo zato snimljena je u ovako zaigranom aranžmanu - rekao je Nino Treskavica.

Autor koji u slobodno vrijeme piše pjesme za brojne druge izvođače, istaknuo je kako mu je pravi gušt svirati i u bendu Druga posada. Njegove pjesme imaju preko nekoliko milijuna pogleda na YouTubeu, a jedne od popularnijih su 'Osta san čovik' i 'Nestalo je sve'.

- Postoje stvari koje radiš jer moraš, ali postoje stvari i koje radiš sebi za gušt. Za mene je glazba jedna od tih stvari za koje ću uvijek imati vremena, uvijek će mi biti gušt i uvijek ću u tome uživati. Jednostavno volim pisati pjesme i glazbu, a neopisivo je dobar osjećaj kada za sav svoj trud dobiješ podršku publike, ali i struke - dodao je Treskavica.

Istaknuo je i kako Klapa Sveti Florijan novom pjesmom najavljuje novo osvježenje te sada nastupaju u izmijenjenoj postavi. Ipak, to zasigurno neće promijeniti njihov stil ni nastupe, već upravo suprotno – sada od njih možemo očekivati još bolju atmosferu s još boljim singlovima s potpisom Nina Treskavice.

Screen

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 15:33