SLAVI 30 GODINA KARIJERE

'NISAM NIKAKVA DIVA NAVIKNUTA NA LUKSUZ, VEĆ OBIČNA ŽENA KOJA VOLI ĆEVAPE!' Intimna ispovijest Mije Begović, progovorila i o strahovima, ljubavima...

Na fotografiji: Mia Begović
 Bruno Konjević / CROPIX

Glumica Mia Begović biografskom monodramom ‘Sve što sam prešutjela’ obilježava 30 godina karijere i govori o obitelji, ljubavi i poslovnim usponima i padovima. Predstava u režiji Ivana Lea Leme igra u kazalištu Vidra, a Mia je na jednoj od proba novinarima otkrila novitete iz svog života.

Rekla je da nije diva naviknuta na luksuz, već obična žena koja voli ćevape, piše Dnevnik.hr. ‘Da vide da to nije neka s Jovankinom frizurom, već da je češće ovakva, normalna, koja dijeli sve one strahove o celulitu, stomačiću, ljubavima, ljubavi preko interneta’, kaže Mia.

O svojoj figuri ne brine previše jer je, kaže, dvadesetak godina u životu imala problema s premalo kilograma da bi sljedećih 20 godina vodila bitku s viškom kila. Također, nema problema s borama:

’One su sastavni dio mene, namučila sam se ja da ih dobijem. Još sam uvijek u toj fazi što ne znači da ću biti vječno u toj fazi. Ako mi počnu smetati, prionut ću za nekim jačim sredstvima osim krema’, kazala je glumica koja i dalje izgleda besprijekorno.

Premda kruže glasine da je Mia Begović ponovno zaljubljena, u detalje nije htjela ulaziti. No, otkrila je kakav mora biti njezin muškarac…

‘Mora biti duhovit. Da sve što ja kažem uzima s dozicom humora, velikom dozom humora i mora biti zaigran’, otkrila je za IN magazin i dodala:

‘U Ustavu Republike Hrvatske mora pisati 'Mia Begović ne smije se zaljubiti'! Jednostavno jer meni moja emocija preuzme moj racio!’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:15