RUŽAN PODLJEV

NIVES CELZIJUS ZABRINULA FANOVE MASNICOM NA OKU Tvrdi da je sve u redu: 'Najgore je što moraš objašnjavati ljudima da te nitko nije istukao'

 Instagram

Kao što ne skriva atribute, Nives Celzijus ne skriva ni ‘škakljive’ situacije u kojima ne izgleda poput filmske zvijezde.

Nakon što je za Novu godinu objavila nekoliko fotografija iz bolnice gdje je završila zbog malaksalosti i umora, a nedavno fotografiju s masnicama na koljenima što je bila posljedica vježbanja za emisiju ‘Tvoje lice zvuči poznato’, sad je ponovno iznenadila obožavatelje jednom masnicom, ovaj put ispod oka.

Kako bi odmah svima bilo jasno da se ne radi ni o kakvom nasilju, Nives je uz fotografiju napisala:

‘I tako, osim što si ružan s masnicom na oku, puno gore je što moraš ljudima objašnjavati da te nitko nije istukao i svi te čudno i zgroženo gledaju. Znam da je manje zanimljivo, ali samo sam pala u nesvijest zbog nedostatka željeza i prevelikog fizičkog napora. Uskoro sam k’o nova!’

Premda su je prijatelji i obožavatelji ispod objave uglavnom tješili, bilo je i onih koji su posumnjali da je masnica prava. To pripisuju ili reklami ili nekoj novoj maski dok pjevačica tvrdi drugačije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 09:57