NAKON 'PLESA SA ZVIJEZDAMA'

NIVES I MATEO U EROTSKOM PLESU Pogledajte što su radili nakon snimanja, ali i kako je na njihov strastveni klinč reagirala Mateova djevojka

 
 Screenshot / Instagram

Užasno sam zahvalna produkciji što su mi baš njega poslali. Na samoj audiciji pokušavala sam s nekoliko plesača i Mateo mi nije bio prvi izbor. Djelovao mi je arogantan, išao mi je malo na živce. No, kad smo krenuli raditi, shvatila sam da sam bila jako u krivu - rekla je Nives Celzijus o plesnom partneru, profesionalnom plesaču Mateu Cveniću, nakon što su u nedjelju ispali iz showa ‘Ples sa zvijezdama’.

- Nisam nešto posebno tužna što se tako završilo, nakon dva mjeseca intenzivnih priprema i plesa napokon se stignem vratiti svakodnevnim obavezama i koncertima. No, falit će mi divna ekipa, proteklih tjedana smo se svi jako zbližili, postali kao obitelj. Sigurno ću i dalje s guštom pratiti ostale emisije i navijati za svoje favorite - rekla je.

Zbog njihovog ispadanja posebno su bili ljuti gledatelji koji su na društvenim mrežama prozivali žiri da su nepravedni i da imaju Nives na piku samo zbog izraženog seksipila.

Međutim, čini se da Nives doista nije bila tužna zbog ispadanja. Kako je objavila u sklopu Priča na Instagramu, itekako se dobro zabavila nakon showa s Mateom.

U kavanskoj atmosferi bez žirija i ocjena Nives i Mateo su se opustili nakon tjedana napornog vježbanja. Ovaj put nisu razmišljali o tome jesu li koraci pogođeni i ima li u plesu previše erotike. Štoviše, prepustili su se posve erotskom plesu. S njima je u društvu bila i Mateova djevojka Dora koja na fotografiji objavljenoj na Instagramu ne djeluje nimalo ljubomorno, a ni žalosno zbog njihovog ispadanja iz showa.

Na Nivesinom profilu pogledajte cijeli video.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:08