LINIJA ZA PET

NIVES IVANIŠEVIĆ OTKRILA TAJNU SAVRŠENE FIGURE Prije pet mjeseci prvi je put postala mama i izgleda besprijekorno: 'Trčim non stop, jednostavno je...'

 
Goran i Nives Ivanišević
 Damjan Tadić / CROPIX

Premda je prije pet mjeseci prvi put postala mama, voditeljica Nives Ivanišević ne prestaje plijeniti pažnju savršenom figurom nakon trudnoće, a nekoliko mjeseci nakon poroda počela se malo i opuštati u izlascima bez sina.

Dok je petomjesečni Oliver spavao u toplini doma, njegovi roditelji Nives i Goran Ivanišević došli su ovaj vikend u zagrebački Muzej Mimara na izbor za pjesmu godine Narodnog radija. Nives se tako imala prilike podružiti s kolegama koji željno iščekuju njezin povratak na posao. Za RTL Exkluziv priznala je da joj posao već nedostaje:

‘Užasno mi fali, baš sad pričam s kolegama. Svi me pitaju kad ću se vratiti. Ja bih se vratila, ali želim biti još malo doma, da prvo riješim te neke stvari koje su svakoj majci najbitnije.’

Tajna sjajnog izgleda novopečene mame sigurno je i u tome što ne skida osmijeh s lica. Međutim, trenutno je toliko zaokupljena bebom da, što se linije tiče, rezultati dolaze sami.

‘Trčim non stop, imam stalno nešto za raditi, jednostavno, eto zbog toga je figura’, priznala je za Exkluziv.

Zagreb, 300119. 
Muzej Mimara. 
Izbor za pjesmu godine Narodnog radija, Dan najbolje domace glazbe. 
Na fotografiji: Goran i Nives Ivanisevic.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / CROPIX
Goran i Nives Ivanišević

Zagrepčanka i Splićanin vjenčali su se krajem 2017., a zaljubili su se 2016. Radijskoj voditeljici, koja je je postala poznata ulogom u sapunici 'Dolina sunca', ovo je prvo dijete dok Goran s bivšom suprugom Tatjanom ima kći Amber Mariju i sina Emanuela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:19