IMA I BRZA RJEŠENJA

Nives Ivanišević podijelila kako se nosi s tjeskobom: ‘Ponekad pustiti koju suzu i nije loše...‘

Nives je na Instagramu odgovarala na pitanja svojih pratitelja

Nives Ivanišević
 

 Instagram/nives Ivanišević/Instagram/nives Ivanišević

Glumica, voditeljica i supruga slavnog tenisača Nives Ivanišević na Instagramu je odgovarala na pitanja svojih obožavatelja. Jednog je zanimalo "Kako se boriš s tjeskobom ako ju uopće imaš?", a Nives mu je priznala kako je ima i otkrila kako se nosi s njome.

"Imam, imala sam i periode kad bila jače izražena, gubitak voljene osobe, nepravda i svakodnevni problemi povećavaju taj osjećaj anksioznosti koji je za mnoge neizbježan (nažalost)... pa svatko mora pronaći neku svoju formulu da se bori s tim. Ja se volim suočiti s problemom, rastaviti ga na faktore i čista krenuti dalje. Volim biti tu i sad i staviti fokus na lijepe stvari koje me okružuju. A neko instant rješenje za mene bi bila omiljena muzika u laganoj vožnji, disanje, a ponekad i pustiti koju suzu nije loše", otkrila je.

image

Nives Ivanišević odgovarala je na pitanja pratitelja

Screenshot/instagram/nivessimpson/

Podsjećamo, Nives i Goran Ivanišević vjenčali su se u tajnosti u prosincu 2017. godine. Zajedno imaju sina Olivera. U listopadu prošle godine u medijima se pojavila vijest kako bivši tenisač Ivanišević tuži svoju bivšu surpugu Tatjanu Dragović i 20-godišnju kćeri Amber, a Tatjana je Ivaniševića tužila za obiteljsko nasilje.

image

Nives i Goran Ivanišević 2019., na događaju Noć hrvatskog tenisa

Ronald Goršić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:25