JELENA ROZGA

Njezina izvedba hita ‘Kad nema ljubavi‘ na Zlatnom Studiju oduševila publiku, ali i samog Kabilja

Bila je to izvedba o kojoj se još danima pričalo, a na partyju nakon dodjele Rozga ju je otpjevala još nekoliko puta na zahtjev publike
Jelena Rozga na dodjeli medijske nagrade Zlatni Studio na HRT-u 2020.
 Tomislav Kristo/Cropix

Dok čekamo da se prebroje glasovi kako bismo saznali tko je ušao u drugi krug i ušao u veliku završnicu u utrci za najveću medijsku nagradu – Zlatni Studio, prisjećamo se najznačajnijih nastupa na dosadašnjim svečanim dodjelama.

image
Damir Krajac/Cropix

Jedan od nastupa o kojima se pričalo još danima poslije svakako je prošlogodišnji nastup Jelene Rozge koja je na pozornici HRT-ovog studija Anton Marti pred brojnim kamerama zablistala u uskoj crnoj haljini modnog brenda eNVy room.

image
Damir Krajac/Cropix

Upravo je ova mnogima omiljena splitska pjevačica otvorila prošlogodišnju dodjelu. Rozga je izvela spektakularni medley tri javnosti dobro poznate pjesme - "Kad nema ljubavi" Ilana Kabilja, svoj singl "Sveto pismo" te "Najlipše te jubi oni što te gubi" Olivera Dragojevića.

No, publiku je posebno iznenadila izvedba pjesme “Kad nema ljubavi” skladatelja, aranžera, producenta i pjevača Ilana Kabilja iz 1996.

image
Jelena Rozga uz pratnju Ante Gele na zabavi nakon dodjele Zlatnog Studija
Tomislav Kristo/Cropix

Istu je pjesmu Rozga više puta, na zahtjev publike, u cijelosti otpjevala i na partiju koji je uslijedio istu večer u Matis Absolute Loungeu.

image
Jelena Rozga za mikrofonom na zabavi nakon dodjele medijske nagrade Zlatni Studio
Tomislav Kristo/Cropix

Priča se da je Rozginim nastupom na Zlatnom Studiju, koji se uživo prenosio na HTV-u, bio oduševljen i sam Ilan Kabiljo.

image
ZLATNI STUDIO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:50