PLAVI DEVET

Nježna strana ‘kralja škarica‘: Petković uživa u obiteljskoj idili s bivšom suprugom nekadašnjeg igrača Dinama

Zbog niza sportskih uspjeha njegov se život našao pod još većim svjetlima reflektora. Javnost zanima sve - što radi, koga ljubi...

Bruno Petković i Iva Šarić

 Tonci Plazibat/Cropix

Gol Brune Petkovića za 2:0 vodstvo Dinama protiv norveškog Bodo/Glimta još dugo će se pamtiti. Na kraju su Modri pobijedili 4:1 i nakon ove utakmice plasirali se u Ligu prvaka.

Ristovski je odigrao dugu loptu u šesnaesterac, Petković ju je primirio i onda genijalnim škaricama pogodio donji kut Haikina. Maksimir je eruptirao. I dok ste gledali taj gol, činilo se nevjerojatnim da je Petković prošle sezone ispao iz reprezentacije, no izgleda da se sada ipak preporodio.

Trener povratnik Ante Čačić zaključio je da mu desetka ne pristaje te da je Bruno devetka. A također mu je obećao da će se on sam pobrinuti da Petkovića ponovno pozovu u reprezentaciju.

Ipak, sportski put do uspjeha samozatajnog dečka iz Metkovića nije bio lagan. Iako su mnogi mislili da će, logično, zaigrati u Hajduku, Petkoviću je Dinamo bio klub koji mu je pružio sve.

Dolazi iz sportske obitelji, nogomet je igrao gotovo otkad je prohodao, a u Zagreb je profesionalno stigao još kao 12-godišnji dječak. Iz Zagreba je s 18 godina otišao u Italiju, gdje je u šest godina promijenio čak sedam klubova. A onda se u velikom stilu vratio u Dinamo u ljeto 2018.

Zbog niza uspjeha njegov se život našao pod još većim svjetlima reflektora. Domaću javnost zanima sve - što radi, koga ljubi, gdje ide... Međutim, on tvrdi da je izvan nogometnog terena sasvim običan dečko.

image

Bruno Petkovic zabio gol, 2:0 za Dinamo

Damir Krajac/Cropix

- Stvarno sam običan dečko. Često sam u društvu. Volim izaći na piće, na večere. Volim i doma provesti puno vremena, na kompjutoru, uz filmove, serije, igrice... Stvarno sam normalan dečko koji se ponaša jednostavno u skladu sa svojim godinama - rekao je u jednom intervjuu Petković za Jutarnji.

Svoju intimu, posebno kad je ljubavni život u pitanju, Bruno se svim silama trudi držati podalje od očiju javnosti. Znalo se samo da je bio s bivšom manekenkom i studenticom međunarodnog poslovanja na privatnom fakultetu Teom Slavicom, a prekinuli su krajem 2019.

Nakon toga, krajem 2020., saznalo se da ljubi Ivu Šarić, bivšu suprugu bivšeg nogometnog reprezentativca Jerka Leke. U travnju 2021. Petković i Iva dobili su sinčića Adriana, a njoj je to treće dijete. S Lekom ima dva sina, Carlosa i Leona.

image

Bruno Petković i Iva Šarić

Tonci Plazibat/Cropix

Njihova ljubavna priča započela je vrlo neobično. Iva je krajem 2019. s mladim nogometašem odradila intervju za emisiju Klub 7, a on ju je nasmijavao dosjetkama i svojim odgovorima na pitanja. U proljeće 2020. dvaput su viđeni zajedno, a godinu dana kasnije postali su i roditelji.

"Moja djeca su mi početak i kraj svakog dana i često se šalim da su i djelomice zaslužna što sam poslije porođaja brzo vratila prijašnju liniju. Dok sam bila trudna s Adrianom puno sam i planinarila i vježbala pilates. No, za lijep izgled najvažniji je skladan život i unutarnji mir, što ja imam", rekla je Iva u intervjuu za Gloriju te dodala da se Bruno odlično snašao kao otac i da joj maksimalno pomaže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 00:21