‘MOJ SIN‘

Nježni tata Vrsaljko počastio fanove na Instagramu novom fotografijom svog malenog Bruna

Vrsaljko, nogometaš španjolske momčadi Atlético Madrid, često na Instagramu objavljuje fotografija s druženja sa svojim sinom

Šime Vrsaljko sa sinom Brunom

 Šime Vrsaljko/Instagram

Hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko (30) na Instagramu je u subotu objavio novu fotografiju sa svojim sinom Brunom.

- Moj sin - napisao je Vrsaljko uz fotografiju na kojoj su nogometaš i njegov sin u prvom planu, a raskošno ukrašeno božićno drvce. Vrsaljko je pored riječi "moj sin" stavio i emoji srca.

image

Šime Vrsaljko sa sinom Brunom

Šime Vrsaljko/Instagram

Vrsaljko, nogometaš španjolske momčadi Atlético Madrid s kojom ima ugovor do 30. lipnja 2022. godine, često na Instagramu objavljuje fotografija s druženja sa svojim sinom.

Šime Vrsaljko i njegova supruga Matea sina Brunu dobili su netom prije početka Svjetskog prvenstva u nogometu koje se 2018. godine odigralo u Rusiji, a s kojeg su "Vatreni" kući ponijeli srebrnu medalju.

Šime i Matea Vrsaljko upoznali su se kao srednjoškolci u Zadru, a vjenčali su se 24. lipnja 2017. godine.

Vrsaljko je početkom lipnja 2021. godine s Instagrama obrisao sve zajedničke fotografije sa suprugom Mateom, što je dovelo do medijskih napisa u kojima se nagađalo da njihov brak više nije tako čvrst kao što je nekoć bio.

Vrsaljko niti na fotografiji sa sinom koju je objavio u subotu, a niti na brojnim drugima koje je objavio protekle godine ne nosi vjenčani prsten.

Matea Vrsaljko nekoć je imala profil na Instagramu no on više nije aktivan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:14