SJAJNA OSJEČANKA

Noelle predstavlja svoj vizualno najbolji spot do sada - pogledajte ‘Slatke laži‘

Spot potpisuje njezin mladenački duh koji ide u korak s vremenom, ali istovremeno njeguje vrijeme prvih impresija o glazbi, pokretu i plesu

Noelle

 Marko Dzavic/

Ples je njezin život, a za pozornicu živi. Noelle je to još jednom dokazala genijalnim nastupom na ovogodišnjem CMC festivalu gdje je nastupila sa svojim plesnim studijom Illusion i izvela ljetni hit „Slatke laži“ .

Pjesma koja nosi plesni disco ritam odlično je kotirala i na svim top listama diljem Hrvatske, a treperava energija na pozornici potakla je publiku na skidanje koreografije i ples s Noelle.

Spot dolazi nekoliko tjedana nakon što pjesma uspješno plovi radijskim eterom, a prikazuje Noelle u zanimljivoj vizualnoj estetici dok se kreće kroz dinamičnu montažnu nostalgiju koja nas vraća u rane, urbane devedesete.

Spot potpisuje njezin mladenački duh koji ide u korak s vremenom, ali istovremeno njeguje vrijeme prvih impresija o glazbi, pokretu i plesu, što je prenijela u vizualnom rješenju za "Slatke laži". Njezina strast i posvećenost glazbi i plesu jasno ogledaju se u svakom kadru spota. Plesnu koreografiju i styling plesača osmislila je Noelle, a režiju spota potpisuje Marko Džavić.

Nevjerojatnu energiju i neosporan talent koji nosi Noelle prepoznao je produkcijski tim Saunacat iz Švedske sa sjedištem u Stockholmu koji su za nju snimili remix za pjesmu „Slatke laži“.

Ekipa koja doista ne poznaje granice u stvaranju i inspiraciji za glazbu iza sebe ima impresivnu brojku od preko 150 milijuna streamova, a preko dvadeset godina iskustva i dobivene brojne nagrade postavile su ih na mapu producenata s kojima su radila i svjetska imena poput Anastacije i Thomasa Andersa iz Modern Talkinga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:15