TALENTIRANA OSJEČANKA

Noelle stiže na Doru s ‘Baby Baby‘: Novim spotom nas vraća u zlatno doba MTV-ja

Spot su režirali Krešimir Strahonja i Domagoj Oklopčić

Osječanka Noelle pjesmom ‘Baby Baby‘ otvara nadolazeću Doru

 Press/

Osječanka Noelle pjesmom ‘Baby Baby‘ otvara nadolazeću Doru (Noelle kao prva izvođačica nastupa u prvom polufinalu, koje je na rasporedu u četvrtak na HTV1), a nekoliko dana prije premijernog nastupa na pozornici HRT-a, glazbenica nas je svojim novim spotom vratila u zlatno doba MTV-ja. Britney, Alliyah i Kylie tri su kraljice milenijskoga popa i RnB-ja kojima je ova rasplesana milenijalka odala počast u svom spotu. Noelle je bila sama svoja stilistica i pokazala odakle vuče glazbene korijene kao pjevačica, ali i plesačica. Ona u spotu nosi crveni lateks kao Britney u ‘Oops... I Did It Again‘ bijelu kapuljaču Kylie iz ‘Can‘t Get You Out of My Head‘ a tu je i odjek Aaliyah iz ‘We Need A Resolution‘.

image

Osječanka Noelle pjesmom ‘Baby Baby‘ otvara nadolazeću Doru

Press/

- Spot su režirali Krešimir Strahonja i Domagoj Oklopčić - kaže Noelle koja je sva u pripremama za nastup na Dori, i nastavlja:

- Dora je najvažniji i najprestižniji glazbeni događaj godine i veliko mi je zadovoljstvo biti dijelom tog spektakla. Samo pojavljivanje na tako velikoj i glamuroznoj pozornici za mene je velika stvar i dodatni motiv. Jako je zahtjevno pjevati i plesati u isto vrijeme ako se to želi izvesti na zadovoljavajućem nivou. Moja koreografija će zbog toga jednim dijelom morati biti podređena pjevanju, jer vokal je ipak na prvom mjestu. ‘Baby Baby‘ je energična pjesma temeljena na odličnom plesnom grooveu, što je meni kao plesačici jako važno. Iako ima taj dramatičan dark electro-pop vibe, a i dalje je to moj prepoznatljivi RnB zvuk koji je na neki način postao moj zaštitni znak - govori Noelle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 20:31