ŽENE, NOGOMET I MODA

Nogometni dres kao it komad ženske garderobe... Zašto ne? Evo kako ga nosi atraktivna plesačica!

Trenirka, vruće hlačice od trapera, klasične traperice ili, pak, suknja od jeansa - dres ide na sve.
 Adidas

Mislite da žene ne vole nogomet?

To je rašireno i stereotipno razmišljanje, s kojim se velik broj žena, ljubiteljica sporta, nikako ne slaže.

Prva među njima je plesačka zvijezda, atraktivna Tina Walme, koja, otkako je bila mentorica voditelju Davoru Gariću u 'Plesu sa zvijezdama', plijeni pozornost ma gdje se pojavila.

Koliko god voli nogomet, još više voli sportske outfite, pogotovo ljeti.

Adidasov novi dres za Dinamo, predstavljen prije samo nekoliko dana, u vrlo kratkom roku je postao pravi hit u ženskoj garderobi. Moderan dizajn, prozračnost materijala i nijanse modre boje koje su lake za usklađivanje, razlozi su zbog kojih hrvatskim trendsetericama nije trebalo dugo da dres uvrste u svoje ljetne modne kombinacije.

Trenirka, vruće hlačice od trapera, klasične traperice ili, pak, suknja od jeansa - dres ide na sve.

image
Adidas

Izgleda da Dinamov dres postaje jedan od it komada ljetne sezone, a 28-godišnja Walme je prva u njemu prošetala zagrebačkim ulicama. Njena dnevna kombinacija uključuje dres, kratku traper suknju i tenisice.

Novi Dinamovi dresovi su izrađeni aero ready tehnologijom koja apsorbira vlagu. Samim time, pomaže onima koji ga nose da se osjećaju ugodno i svježe. Dolaze u tri garniture, a svaka od njih je obilježena drugom nijansom modre.

K tome, jedna od garnitura Dinamovih novih dresova napravljena je od reciklirane plastike kroz Adidasovo partnerstvo s “Parley for the Oceans“ projektom čiji je cilj zaštita okoliša kroz smanjenje negativnog utjecaja plastike. Materijal korišten za izradu gostujućeg dresa dolazi od plastike prikupljene direktno s plaža kako bi se spriječilo da ta plastika završi u oceanima.
Igrači Dinama u novim će dresovima odigrati sve utakmice koje slijede nakon 14. kolovoza kada počinje nova nogometna sezona i nove europske kvalifikacije.

image
Adidas

Adidas je službeni je sponzor najvažnijih nogometnih turnira na svijetu među kojima su FIFA World Cup, Europsko prvenstvo UEFA i UEFA Liga prvaka te sponzorira neke od najboljih svjetskih klubova i igrača, uključujući Real Madrid, Manchester United, Arsenal, FC Bayern München i Juventus. Upravo u tom elitnom društvu klubova je i zagrebački Dinamo za koji adidas svake sezone osigura tri nove garniture dresa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 18:03