JOZO BOZO

Nova predstava poznatog hrvatskog mađioničara: Naj-naj-čarolija za godinu u kojoj treba magije

‘Kada smo podijelili što smo imali, otišli smo u Sisak pomagati prijateljima sanirati krovove‘, kaže Jozo Bozo
Jozo Bozo
 Pr

U godini koja je tek počela svima će nam trebati više smijeha, zabave i čarolije. Upravo za to pobrinut će se najpoznatiji hrvatski mađioničar Jozo Bozo koji priprema nove predstave kojom će oduševiti mališane ali i one malo starije. Naj-Naj-Čarolija naziv je potpuno nove predstave s kojom će Jozo Bozo u 2021. unijeti dašak magije, a predstavu će među prvima moći vidjeti djeca s područja pogođenih potresom, priopćeno je iz organizacije predstave.

- Svima je jasno da je pozitivan psihološki aspekt nakon ovakvog šoka neobično bitan. Iz tog razloga planiramo organizirati susrete, posebice s djecom čim bude epidemiološki moguće, kao i humanitarne predstave. Već smo ostvarili neke kontakte, pogotovo s institucijama s kojima sam već imao suradnju. Ne samo što je pandemija unijela veliki stres u živote najmlađe i najosjetljivije populacije nego se još sve apostrofiralo s ovom strahotom. Smijeh je ljudima potreban kao i sunce te se nadam da ćemo im pružiti bar malo sreće što prije. Iz tog razloga sam baš zbog pandemije pripremio i sasvim novu, potpuno drugačiju predstavu od svojih uobičajenih koju sam nazvao Naj-Naj Čarolija. Za ovu najčudniju sezonu s najviše stresa stvarno nam je jedna NAJ-NAJ Čaorlija potrebna, najavio je novu predstavu Jozo Bozo.

image
Jozo Bozo
Pr

Jozo Bozo se odmah na dan potresa pridružio brojnim dobrim ljudima koji su pomagali Sisku, Petrinji i okolici. Moto klub Mogila, čiji je član i Jozo Bozo, već tjednima sudjeluje u pomaganju pogođenom području.

image
Jozo Bozo
Pr
image
Jozo Bozo
Pr

- U MK Mogila imamo člana koji živi u Sisku te je dio ekipe otišao sanirati krov i dimnjak. Naravno, čim su riješili njegov krov, nastavili su popravljati i druge krovove. Budući da moj motorić može prolaziti svakakve terene, s prijateljem Hrvojem sam krenuo ujutro u nabavku potrepština i krenuli smo prema Petrinji. Budući da s motorima ne možemo nositi puno namirnica, cilj nam je bio doprijeti do ljudi koji su dislocirani ili je do njih teško doći zbog loše infrastrukture odnosno nema valjane ceste do njih. Kada smo podijelili što smo imali, otišli smo u Sisak pomagati prijateljima iz drugog moto kluba koji su aktivno sanirali krovove po Sisku gdje smo ostali do mraka, opisuje Jozo Bozo te ističe:

- Članovi kluba su na raspolaganju i ovisno o drugim obavezama i potrebama se raspoređujemo. Naš angažman tamo nije gotov jer mnogim ljudima tamo će mjesecima trebati pomoć.

image
Jozo Bozo
Pr

Jozo Bozo hrvatski je mađioničar koji je u skoro 30 godina karijere nastupao diljem Hrvatske i svijeta, a njegove čarolije oduševile su i američku predsjedničku obitelj u dva nastupa koja je održao u Bijeloj kući za vrijeme mandata Georgea W. Busha. Redovito je svrstavan u Top 10 najboljih dječjih mađioničara na svijetu i često je predavač na svjetskim skupovima mađioničara za djecu, dodaje se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 17:21