REZIME 2023.

Nova TV: ‘Kumovi‘ su bili najpopularnija serija u Hrvatskoj u protekloj godini

Inače, Nova TV u kategoriji serija, uključivši i turske hitove koje emitira drži prvih sedam mjesta

Serija ‘Kumovi‘

 Kumovi Nov_tv/

Nova TV pohvalila se s rezultatima ostvarenim u 2023. istaknuvši kako su njezini kanali u tom razdoblju u udarnom terminu bili su gledaniji za visokih 42 posto u odnosu na prvog konkurenta. Time su navode, potvrdili svoju vodeću poziciju u medijskom prostoru. Pozivajući se na izvor UMTG: pružatelj podataka: AGB Nielsen; Nova TV je i dalje, 14. godinu za redom, najgledaniji kanal u Hrvatskoj s čak 51 posto većom gledanosti od prvog konkurenta. Pored toga i Doma TV bila je najgledaniji specijalizirani kanal i to su već 12 godina.

Dnevnik Nove TV i dalje je najgledanija središnja informativna emisija u zemlji. Kako ističu, u tome uvjerljivo prednjače, jer su za 40 posto gledaniji od središnje informativne emisiju svog prvog konkurenta.

image

Dnevnik Nove TV

Biljana Blivajs/Cropix

U kategoriji najgledanijih serija u 2023., Nova TV uvjerljivo dominira, zauzimajući prvih sedam mjesta na ljestvici. Domaća dramska serija "Kumovi" najgledanija je serija u cijeloj protekloj godini, a po gledanosti je redom prate domaća humoristična serija "Na granici", turske "Izdaja", "Zlatni kavez" i "Dvostruki život‘ te "Lud, zbunjen, normalan" i također turska uspješnica "Snaga obitelji". Zadovoljni su i sa svojim rezultatima što se tiče zabavnih formata ističući kako su se tu pri samom vrhu odlično pozicionirale emisije "I godina Nova 2024.", uz koju je 605 tisuća gledatelja proslavilo ulazak u novu godinu, te "Supertalent" sa svojom jubilarnom 10. sezonom, a na listu najgledanijih ušao je i "Ples sa zvijezdama".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 13:41