OMILJENA SERIJA

Nova TV najavila da prestaje snimati ‘Kumove‘, a onda se dogodio potpuni preokret: Šokirali su se i glumci...

Dodali su i kako su glumci završili sa snimanjem serije, obilježavajući kraj jednog epskog putovanja ispunjenog emocijama

serija ‘Kumovi‘

 Nova TV

- Nakon 423 epizode završilo snimanje hit serije koju obožavaju Hrvati! - ovako su otprilike glasili naslovi na portalima krajem jedanaestog mjeseca prošle godine.

Sa završetkom snimanja, ekipa koja je bila srce ove nevjerojatno popularne serije izrazila je duboku zahvalnost prema publici koja s toliko strasti prati svaku epizodu, podržavajući ih tijekom čitavog putovanja kroz radnju koja je osvojila srca gledatelja diljem Hrvatske, poručili su tada s Nove TV.

Dodali su i kako su glumci završili sa snimanjem serije, obilježavajući kraj jednog epskog putovanja ispunjenog emocijama, nezaboravnim trenucima i dubokim vezama koje su stvorili s likovima koje su tumačili, ali i jedni s drugima.

Posljednju scenu snimili su glumci Olga Pakalović i Vladimir Tintor koji u seriji glume bračni par Vesnu i Aljošu Gotovac, a zadnjim aplauzom bodrili su ih kolege glumci i članovi produkcije, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Proletjele nam dvije godine noseći na krilima vreće uspomena, smijeha, zagrljaja, rada, zajedništva, suza, prijateljstva i gomilu, gomilu ljubavi. Neponovljivi moji ‘Kumovi‘. Hvala vam svima za svaki dan. Za 423 epizode, 14 000 scena i 250 000 izgovorenih replika. Sve ove nasmijane oči preko dvije godine bile su jedna velika obitelj, a Paviljon 16 naš dom. Oslikali ste mi srce najljepšim bojama. Hvala, hvala, hvala i najveće BRAVO, najdraži moji Kumovi, napisala je tada na Instagramu splitska glumica Ana Uršula Najev koja je u seriji utjelovila Luce.

Kako ekskluzivno Slobodna Dalmacija doznaje, Nova TV u međuvremenu se ipak predomislila, te u ovom trenutku u najvećoj tajnosti snima nove epizode ‘Kumova‘ koje će emitirati najesen. Čak su se i glumci šokirali ovom odlukom jer su mislili kako je priči uistinu došao kraj, pa su mnogi od njih u posljednji trenutak morali pomaknuti već dogovorene angažmane i sudjelovati u četvrtoj sezoni ‘Kumova‘.

Iako je bilo govora kako će Nova TV od jeseni početi s emitiranjem nove serije, ipak su odlučili produžiti ‘Kumove‘, a pretpostavlja se kako je razlog velika gledanost i likovi koje su gledatelji zavoljeli.

‘Kumovi‘ su s emitiranjem počeli početkom 2022. godine. Uz obitelj i ljubav, kao glavne okosnice, osvojili su gledatelje od samih početaka emitiranja te čvrsto drže titulu najgledanije serije u Hrvatskoj. Projekt je okupio brojna poznata imena hrvatske glumačke scene kao što su Milan Štrljić, Vladimir Tintor, Olga Pakalović, Momčilo Otašević, Vedran Mlikota, Daria Lorenci Flatz, Radoslava Mrkšić, Mirna Mihelčić, Ana Uršula Najev, Barbara Vicković, Stojan Matavulj, Lovre Kondža, Ratko Glavina, Konstantin Haag, Ecija Ojdanić, Domagoj Ivanković, Petra Kraljev, Jagoda Kumrić, Mijo Kevo, Marina Redžepović, Nika Barišić, Lara Obad, a u novoj sezoni pridružili su im se i Žarko Radić, Fabijan Pavao Medvešek, kao i brojni epizodni glumci koji su obogatiti zaplete u Zaglavama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:11