IRIS CEKUŠ

NOVA VODITELJICA NOVE TV 'Suprug i ja viđamo se na aerodromu kad si ostavljamo ključeve, a poslu s Markom u IN Magazinu se jako veselim'

Popularni natjecatelj “Plesa sa zvijezdama” Marko Mrkić, koji je plesao s Viktorijom Rađom, prihvatio je voditeljsku ulogu IN magazina s poznatim top modelom Iris Cekuš

- Nemam tremu uoči svoje televizijske voditeljske premijere. Sasvim sam opuštena i imam vjere u samu sebe, a uz to, moj kolega voditelj Marko Mrkić i ja proteklih smo tjedana marljivo vježbali, pregledavali stare snimke emisije, savjetovali se s ekipom Nove TV i vjerujem da smo spremni - kaže Iris Cekuš.

Svjetski poznati model, naime, ovog petka pojavljuje se u novoj ulozi voditeljice lifestyle emisije IN magazin Nove TV, koju će ubuduće voditi s Markom Mrkićem, karizmatičnim i duhovitim plesačem kojeg je publika upoznala u showu “Ples sa zvijezdama”, a od ponedjeljka do četvrtka u voditeljskim ulogama u ovoj emisiji i dalje ćemo gledati Miu Kovačić ili Renatu Končić Mineu.

- Ni ja, poput Iris, nemam tremu, barem ne veliku, a tješim se da se emisija ne emitira uživo pa će mi, nadam se, ako baš nešto zeznem, dobri ljudi s Nove TV omogućiti da najavu koju sam zabrljao ponovo snimim - govori Marko, koji dodaje da se u početku pribojavao kako će televizijski angažman uskladiti s vođenjem svoje plesne škole “Lijeva&Desna”, ali se, ističe, uspio organizirati.

Marko Mrkić i Iris Cekuš

Sličnosti

- Plesnu školu otvorio sam prije nekoliko mjeseci, odaziv je fenomenalan. Naravno, više ima žena, ali i muškarci su izgleda shvatili da tu plešu mnoge zgodne žene, pa ima i njih sve više - govori plesač kojeg pamtimo kao plesnog partnera Viktorije Rađe iz “Plesa sa zvijezdama”. Pamtimo, naravno, i savjete Dina Rađe uoči svake nove emisije plesnog showa, pa pitamo Marka je li mu Rađa možda dao kakav savjet i uoči novog voditeljskog angažmana.

Nova TV
Viktorija Rađa i Marko Mrkić

- Zasad nije, ali kako smo tijekom ‘Plesa sa zvijezdama’ Viktorija, on i ja postali stvarno dobri prijatelji, računam po tom pitanju na njega - kroz smijeh kaže Marko i dodaje da vođenje plesne škole i vođenje televizijske emisije kao poslovi imaju dosta sličnosti.

- Da, poslovi su vrlo slični jer uglavnom ja nešto brbljam, ali na telki me barem možete stišati, a to je privilegija koju moji učenici nemaju - kroz smijeh govori Marko.

Njegova kolegica Iris otkriva da se, prije nego što je prihvatila poziv Nove TV, o svemu posavjetovala sa svojim suprugom Pedrom Soltzom, koji se, poput Iris, modelingom bavi godinama. Pedra je, podsjetimo, jedan američki portal prije šest godina proglasio najseksi muškarcem na svijetu, a naočiti Brazilac radio je na televiziji u Italiji i Brazilu te je ostvario i nekoliko glumačkih uloga. Tako je, između ostalog, glumio i u seriji Nove TV “Kud puklo da puklo”.

- Pedro je moja najveća životna podrška. Skupa se veselimo novom iskustvu koje mi voditeljski posao donosi. Naravno, moj posao modela s internacionalnom karijerom ću i dalje obavljati. Ja i dalje putujem gotovo svaki tjedan, ali sigurna sam da ću s dobrom ekipom koju imam na Novoj TV uspješno uskladiti svoj prilično gust raspored - kaže Iris, koja je posljednjih mjeseci radila kao model za svjetske kampanje Natura Bissé, Garnier i L’Oréal, za koji je reklamu snimila sa svojom i Pedrovom 8-godišnjom kćerkicom Larom.

Majka djevojčice

- Lara je to doživjela kao svojevrsnu igru, ali se na snimanju ponašala poput pravog malog profesionalnog modela - govori ponosna mama Iris, koja je zahvaljujući svom poslu proputovala cijeli svijet.

- Točnije bi bilo reći skoro cijeli svijet, jer nisam još bila u Australiji i Japanu. Što je najljepše u poslu modela? Isto ono što je u tom poslu ujedno i najteže, a to je neizvjesnost, nemogućnost dugoročnijeg planiranja... Ali, istodobno to znači da nema šanse da ti svakodnevni život postane dosadan.

Lijepo mi je i putovati, jer obožavam otkrivati nove gradove i zemlje. Cijela moja mala tročlana obitelj puno putuje, a Lara je imala samo 45 dana kada smo s njom prvi put putovali u Brazil - prisjeća se Iris, koja je svog Pedra upoznala na snimanju reklame za poznati talijanski liker. Svidio joj se, kaže, na prvi pogled, ali odolijevala mu je dva mjeseca i otada su zajedno.

Pedro i Iris su do rođenja kćerkice živjeli u Milanu, a sada im je baza Zagreb, odakle putuju na direktne bookinge, odrade snimanja i vraćaju se kući obitelji.

Iris Cekuš

- Nedostajemo li jedno drugome dok smo na raznim stranama svijeta? Naravno! I uvijek se veselimo što ćemo se opet vidjeti. Zna se dogoditi da se sretnemo i na aerodromu kad se ja vraćam s jednog putovanja, a Pedro odlazi na svoj put. Ako moj let kasni, ostavimo ključeve automobila na tajnom mjestu - otkriva Iris, koju će i Pedro i Lara gledati ovog petka u njenom premijernom televizijskom nastupu.

- Ne znam jesu li više uzbuđeni oni ili ja - kaže Iris Cekuš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 23:41