TEŠKI DANI

Nova zdravstvena drama legendarnog pjevača: Mišo Kovač pozitivan na koronu, ponovno je završio u bolnici

Miši se preko noći narušilo zdravstveno stanje pa je prije nekoliko dana hitno odvezen u bolnicu gdje je bio priključen i na kisik

Mate Mišo Kovač i supruga Lidija

 Sasa Buric/Cropix

Prije samo nekoliko tjedana Mate Mišo Kovač (80) otpušten je iz splitske bolnice na Firulama gdje je bio hospitaliziran zbog upale pluća i visoke temperature, piše Slobodna Dalmacija.

I baš kad smo se svi ponadali kako će legenda dalmatinske pisme biti dobro i da je iza njega ono najgore, doznajemo da je pjevač opet završio u splitskoj bolnici - i to jer je pozitivan na koronavirus.

Osim njega na koronu je pozitivna i supruga mu Lidija, kao i kći Ivana koja je prije nekoliko dana posjetila oca u Strožancu pokraj Splita gdje se on nalazi već nekoliko mjeseci.

Miši se preko noći narušilo zdravstveno stanje pa je prije nekoliko dana hitno odvezen u bolnicu gdje je bio priključen i na kisik. Srećom, nakon što je primio kisik postalo mu je bolje te je tijekom današanjeg dana, doznajemo iz izvora bliskih Miši, pušten na kućnu njegu.

Trenutno se sa suprugom i kćeri nalazi u iznajmljenom stanu u Strožancu. Donedavno je boravio u 50 metara udaljenom stanu kod obitelji s kojom je dugogodišnji prijatelj. Kako oni trenutno renoviraju kuću pjevač se preselio u obližnji apartman.

Prije nekoliko dana kontaktirali smo Ivanu da je pitamo kako je pjevač, no zamolila nas je za razumijevanje, zahvalila na upitu i rekla da ne može ništa komentirati.

Podsjetimo, Mišo je sredinom listopada također završio u bolnici, a tada je Ivana za Slobodnu Dalmaciju ispričala kako se osjeća.

- Znate li po čemu znam da je tata dobro? Po tome što mene zove pedeset puta dnevno! Bila sam nedavno gošća iznenađenja na jednoj svadbi, a prije negoli je završila, već me zvao i pitao: "Mala, je l' sve dobro ispalo?", i tako dalje. Stalno pita kad ću snimati, sto savjeta daje, ukratko, pila me po običaju; znači, dobro je. Tata nema nikakve respiratorne tegobe, što su neki naklapali. Jednostavno, često je po kontrolama, a sada je sve dobro i zato sam jako, jako sretna, rekla je Ivana.

Pjevač je sredinom studenog razveselio obožavatelje kad se pojavio na Poljudu na utakmici između Hrvatske i Rusije, a nekoliko dana prije 25. studenog kad je na Radio Dalmaciji premijerno pušten njegov stari hit u novom ruhu 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin' kojeg je otpjevao u duetu sa Sašom Antićem šibenski pjevač opet je zbog narušenog zdravlja boravio u bolnici na Firulama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. prosinac 2022 19:43