ADRIA TOUR

Novak Đoković u prvom redu s publikom uživao u koncertu Gibonnija i Lole Astanove u Zadru

U prvom redu uz ogradu s obožavateljima, u koncertu su uživali Novak Đoković, njegov brat Đorđe, Olga Danilović i Donna Vekić
Koncert Gibonnija i Lole Astanove na Adria Touru Novaka Đokovića u Zadru
 Luka Gerlanc/Cropix

U Zadru se od 19. do 21. lipnja održava Adria Tour Novaka Đokovića u sklopu kojeg su u Hrvatsku došle brojne teniske zvijezde kao što su Grigor Dimitrov, Borna Ćorić, Peđa Krstin, Aleksander Zverev, Andrej Rubljov, Marin Čilić.

Adria Tour nastao je na inicijativu srpskog teniskog asa kako bi promovirao sport, pozitivne vrijednosti i fair-play, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna. Dio sredstava od prodaje ulaznica u Zadru namijenjen je izgradnji Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu.

Prva večer Adria toura završila je koncertom pijanistice Lole Astanove i Gibonnija, a u prvom redu uz ogradu s obožavateljima, u koncertu su uživali Novak Đoković, njegov brat Đorđe, Olga Danilović i Donna Vekić.

U koncertu su uživali modna dizajnerica Anamarija Asanović, voditelj Ivan Vukušić te brojni drugi.

Gibonni je nakon duže pauze nastupio pred oduševljenom publikom i otpjevao svoje najveće hitove. Osvajač više od 40 Porina izveo je svoje brojne hitove kao što su Zlatne godine, Činim pravu stvar, Libar, Oprosti te mnoge druge. Izvrsna zabava najbolja je najava pozitivne energije koja vlada na ŠC Višnjik ovog vikenda.

Subotnji teniski program nastavlja se teniskim mečevima u 14 i 19 sati. Posljednji dan turnira u nedjelju nudi atraktivne teniske mečeve u večernjim satima te koncert Petra Graše

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:12