NAJTEŽI DANI

NOVE LOŠE VIJESTI ZA TAJČI Suprugu se zloćudna bolest s pluća proširila na druge organe, posljednju nadu polaže u radijaciju i imunološku terapiju

 FACEBOOK

Nakon što su Matthewu Shaneu Cameronu dijagnosticirali rak pluća, suprug naše pjevačice Tatjane Cameron Tajči podvrgnuo se testovima za četiri potencijalne imunološke terapije. Nažalost, rezultati koje je dobio nisu nimalo ohrabrujući - naime, prvi lijek, u koji su supružnici polagali velike nade, nije se pokazao kompatibilnim.

Matthew će do ponedjeljka znati ima li šanse da što prije započne terapiju s bilo kojim od preostala tri lijeka. Na Facebooku je napisao kako mu se zloćudna bolest proširila i na jetra te kosti, a onkolog sumnja da su metastaze već zahvatile i tkivo u vratu te mozak, zbog čega Tajčin suprug trpi nesnosne bolove u rukama i leđima. Nove pretrage tek trebaju otkriti smije li se Matthew podvrgnuti radijaciji koja bi mu barem malo olakšala agoniju.

- Umoran sam, ali i dalje veseo, veseo zbog života - napisao je na Facebooku Cameron.

Iako shrvana, supruga Tajči prije nekoliko dana održala je humanitarni koncert jer je pomaganje drugima, kaže, nešto što je oduvijek radila.

- Sve me ovo boli. Strahovito boli. I dalje vjerujem u čuda i nastojim biti optimistična, ali svejedno osjećam neizmjernu emocionalnu bol - napisala je pjevačica na društvenoj mreži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:00