PJEVAČICA I PODUZETNICA

NOVI DAN DE: INTIMNA ISPOVIJEST MAJE ŠUPUT Nakon četiri dana poznanstva rekao mi je: 'Ti ćeš biti moja žena!'

 
 Ivana Dobrovoljec

Nova epizoda Dana De donosi veliki intervju s Majom Šuput. Nakon više od 20 godina glazbene karijere Šuput živi pravi showbiz život.

Delale i ekipa uspjeli su joj ‘zapapriti’ jedan zanimljivi zadatak, Maja je preuzela mikrofon I bacila se u novinarske vode. Njezin zadatak bio je za jutarnji.hr i Dan De zaustavljati prolaznike I pitati ih: ‘Što mislite o Maji Šuput?’’

Odradila je to urnebesno, a kako točno pogledajte u videu.

Nakon toga kulerica Maja je sjela nasuprot Delalea i odgovarala na njegova pitanja. Smirena, vesela, i optimistična kakva ona i je, a naš ju domaćin nije štedio.

Poslovno carstvo Maje Šuput u uzlaznoj je fazi, njezinu karijeru prate i adekvatni proizvodi koje je sa svojim timom osmislila no postoji jedna specijalna osoba koja joj je u tome jako puno pomogla i olakšala.

Kako Dan De voli jake i životne razgovore tako je bilo i ovoga puta. Maja je otkrila sve o početku ljubavi sa sadašnjim suprugom Nenadom, ali i jedan za zanimljivi detalj.

Ivana Dobrovoljec

Komentirala je i neke tračeve koji se već mjesecima prepričavaju po kuloarima, a vezani su uz njezin izgled i supruga.

Prisjetila se svojih početaka, ali i odgovorila na pitanje kako podnosi tempo od tri nastupa u 24 sata i dođe li joj nekada da odustane od svega, kada plače i smatra li pristojnim pitanjem: ''Kada ćeš postati majkom?''

Prepričala nam je I najneugodniju scenu s vjenčanja na kojima često nastupa, a od ove scene ledi se krv u žilama, Maja naravno to sve okrene u svoju korist i od svega napravi zezanciju pa je i od ove jako dramatične situacije.

Delale je izvukao iz nje i kako je izgledao njezin momački život dok je 5 godina bila solo te je li tražila ljubav u inozemstvu.

Konačno smo saznali i je li asistent s kojim su je spajali stvarno bio njezin dečko.

Ivana Dobrovoljec

Protekle godine, poznata pjevačica slomila je nogu no jedan čovjek bio je tu za nju, nosio ju, kupao, prao joj kosu. A kad je osjetila taj nivo pažnje I brige shvatila je da je vrijeme.

Dotaknuli su se i aktualnih problema u društvu, pitali smo ju, bi li ona uspjela šarmirati Andreja Plenkovića da se dogovori s prosvjetarima.

Prisjetili smo se i njezinog pokojnog oca Borisa Šuputa, od kojeg je i naslijedila velike radne navike, a i on sam ju je usmjerio u glazbu.

Maja otkriva gdje ju je zatekla vijest o smrti oca te kako je taj težak period prebrodila.

Ovo je samo dio ponude ovotjedne emisije, urnebesno izdanje Dana De pogledajte u priloženom videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:47