SANDRA KRIŽANEC

NOVI DAN DE Roditelji su joj se borili za golu egzistenciju, a ona se taman razvela. No, ništa je ne boli kao gubitak s kojim se odnedavno nosi

 
 Marko Todorov / CROPIX

U Danu De na N1 televiziji ugostila nas je zvijezda informativnog programa Sandra Križanec. Ova popularna urednica i voditeljica otkrila nam je brojne detalje iz privatnog i poslovnog života. Daniel i poznata voditeljica su zajedno vodili Dnevnik s vijestima koje će vas nasmijati i zabaviti. Da, da snimili smo nemoguće vijesti.

Politika je obilježila njezin život u poslovnom smislu, a o nikad većem interesu za politiku i političare kaže:

- Politika je postala jedan veliki reality show.

Otkrila nam je i kakve veze ona ima s kandidaturom Miroslava Škore za predsjednika RH-a.

- Samo me je nazvao i rekao: ''Stvari su se zakotrljale''.

Sandra Križanec prilikom prvih pojavljivanja na ekranu izazvala je veliko zanimanje javnosti, ali i suprotnog spola no dok je bila slobodna žena nije baš bila predmet upucavanja

- Imala sam problem s prilaskom muškaraca, mislili su da sam hladna, bojali su se

Zagreb, 300919.
N1 Televizija.
Televizijska voditeljice Sandra Krizanec na snimanju emisije Dan De. 
Na fotografiji: Sandra Krizanec, Danijel Delale. 
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX

Donosimo i kakve je u vezi, 'kvoca' li svom momku koji je inače djelatno vojno lice i koji ritual imaju baš svako jutro. Život ove prekaljene informativke obilježile su i traume kao što je bolest štitnjače, kada 45 dana nije mogla ustati, ali razvod.

- Dočekala sam jedan srpanj i više se nisam mogla ustati. Bila je to vrst anksioznog poremećaja. Razvod me nije toliko slomio koliko razočarenje da je to moj neuspjeh. Mladi smo ušli u vezu, a dvoje ljudi nakon 10 godina više nisu isti. Razdvojili smo se u dvije strane.

Od smrti voljenog oca još nije došla k sebi.

- Dogodilo se jako iznenada, odlazak koji nitko nije očekivao na taj način, splet nesretnih okolnosti. Kad ode tako netko blizak, uvijek si sam sebe, postavljaš si sto pitanja. Jesam li mogla više, odvesti ga u bolju bolnicu, zvala sam i neke liječnike da ih pitam što sam trebala učiniti. Mučim se s time i danas. Što nisam obavila s njim neki posljednji razgovor. Nisam ga vidjela, i to me muči.

Ovo je samo mali dio emotivne ispovijesti omiljene voditeljice i urednice, što je još otkrila za našu web emisiju Dan De pogledajte u videu.

Zagreb, 300919.
N1 Televizija.
Televizijska voditeljice Sandra Krizanec na snimanju emisije Dan De. 
Na fotografiji: Sandra Krizanec, Danijel Delale. 
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 07:06