FRIŠKO S OPERACIJE

NOVI DEKOLTE HANE RODIĆ 'Goran je oduševljen mojim novim poprsjem'; otkrila je i kamo će ovog ljeta i s kojim je curama iz kuće

 
Hana Rodić
 INSTAGRAM

Hana Rodić nikoga nije iznenadila kada se javila u jučerašnjem Instagram storyju s novim parom grudi. Friško s operacije, reality zvijezda i odabranica "Gospodina Savršenog", potvrdila je samo da je odluku koju je najavila i u showu provela u djelo, a tek je naslutiti dala svoj bujniji izgled, piše Slobodna Dalmacija.

Vizažistkinja, a odnedavno i YouTuberica po zanimanju, tvrdila je sama u emisijama te više puta napominjala u kameru kako joj je manjak dekoltea velika nesigurnost, kao i da istu namjerava čim prije riješiti. Popratila je čitav proces na društvenim mrežama, od slijetanja u Istanbul do prvog selfija nakon operacije.

"Iskreno, bilo je malo bolno, ali ne toliko da se ne bih ponovno odlučila za taj korak. Moći ću uživati u ljetu, to je moje najdraže doba godine, a oporavak neće trajati predugo", rekla nam je Hana koja se još uvijek nalazi u Turskoj, gdje joj se danas pridružio i Jurenec.

Budući da je implantat išao ispod mišića, objanila je stručno RTL-u, bolilo ju je više, no kaže da dobro podnosi bol. Nije toliko strašno kako svi pričaju, dodaje.

A po svemu sudeći, novi bi dekolte Hana mogla prvi put pokazati u Dalmaciji. Standardni odmor u Dubrovniku ove godine proširit će malo posjetom ostalih gradova diljem obale s Goranom Jurencem, odabranikom svoga srca.

View this post on Instagram

@gymbeamhr #gymbeamhr

A post shared by HANA RODIĆ (@hanii_official) on

"Trenutno Goran i ja planiramo krstarenje Jadranom, naši će pratitelji uvijek biti u tijeku zbog našeg Instagrama", najavila je Rodić zainteresiranima.

Nesmetano će, kaže, uživati u ljetnim radostima, budući da oporavak dobro napreduje. A što o svemu kaže Goran?

"Goran je oduševljen mojim novim poprsjem isto kao i ja. I više sam nego zadovoljna svojim novim izgledom, ali u skorijoj budućnosti ne planiram nikakve zahvate", otkriva nam.

Unatoč dramama koje bi znale eksalirati među djevojkama u kući za vrijeme snimanja "Gospodina Savršenog", Hana je uspjela ostati u dobrim odosima s dvije djevojke - mnogima omiljenom Klarom Perko te Klavdijom Kolar koja nije mnogo potrajala uz konkurenciju ostalih.

View this post on Instagram

My love

A post shared by HANA RODIĆ (@hanii_official) on

Pitali smo Hanu i što misli o izboru novoga "Gospodina Savršenog", na što je diplomatski odgovorila.

"Ja imam svog Gospodina Savršenog, ostali me ne zanimaju", rekla je za Slobodnu Dalmaciju

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 11:50