OTVORENJE U LIPNJU

Novi Indirin biznis u Istri: ‘Uređenje već imam u glavi. Bit će to najveselije mjesto na obali!‘

Riječ je o beach baru na perojskoj plaži Martulina koji se do sada zvao Paradiso
 Srdjan Vrancic/Goran Sebelic/Cropix

'Istra je naš dragulj. Prekrasna priroda, čisto more, fina hrana i vina. Raj za hedoniste, a ja sam jedna od njih! Sve više vremena provodim u Fažani, a postoji velika vjerojatnost da se pod stare dane Miro i ja u potpunosti preselimo ovdje. No do tada imamo još puno planova u koje je Istra uključena. Sljedeći korak nam je traženje potencijalne lokacije na potezu od Fažane do Pule za naš beach bar. To će biti najveselije mjesto na obali. Naravno, cijelo uređenje već imam u glavi i u potpunosti ću ga dizajnirati, a moji koncerti će biti vrlo česti. Držite fige da nam se plan realizira, javite ako znate neku dobru lokaciju', rekla je krajem ožujka Indira Levak za Glas Istre.

Samo mjesec i pol dana kasnije Indira je pronašla beach bar. Lokacija nije na potezu od Fažane do Pule, nego u Peroju. Riječ je o beach baru na perojskoj plaži Martulina koji se do sada zvao (a možda će i nadalje...) - Paradiso.

Veliko otvorenje beach bara zakazano je za oko mjesec dana, oko 15. lipnja.

Indira Levak i njezin suprug Miroslav su, inače, povremeni stanovnici Fažane, u kojoj iznajmljuju i apartmane, piše Glas Istre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:21