TV SPEKTAKL

Novi ‘Ples sa zvijezdama‘: Poznatim licima pridružilo se 13 seksepilnih plesača različitih zanimanja

U novu sezonu stižu četiri nova mentora, a svi su ovjenčani prestižnim plesnim nagradama

Ples sa zvijezdama, cijela ekipa

 Press

Sve je spremno za novu sezonu "Plesa sa zvijezdama". Zvjezdanu postavu nove sezone hit showa Nove TV čine Bojana Gregorić, Lucija Lugomer, Jelena Perić, Vlatka Pokos, Albina Grčić, Domenica Žuvela, Ivana Čuljak, Asim Ugljen, Pedro Soltz, Filip Vidović, Sandi Pego, Marko Petrić i Matija Lovrec.

image

Marko Petrić, Ples sa zvijezdama

Press
image

Vlatka Pokos, Ples sa zvijezdama

Press

Poznatim imenima pridružuju se profesionalni plesači koji će naše zvijezde pripremiti za plesni podij, i s njima zasjati na pozornici. U prvoj epizodi uz bok zvijezda vidjet ćemo i 13 imena iz plesnog svijeta: Paulu Jeričević, Valentinu Walme, Helenu Janjušević, Matea Cvenića, Marka Šapinu, Marka Mrkića, Marija Ožbolta, Gordana Vogleša, kao i prošlogodišnju pobjednicu Gabrielu Pilić, koja je u prvoj sezoni plesala sa Slavkom Sobinom. Svoju zvijezdu za borbu do pobjede dobit će i nova lica: plesačice Helena Bradvica i Nika Jelić, te plesači Ivan Jarnec i Alan Walme.

image

Tina Walme, Ples sa zvijezdama

Press

Helena Bradvica, studentica posljednje godine diplomskog studija na Građevinskom fakultetu u Zagrebu, višestruka je državna prvakinja u latinskoameričkim, standardnim i kombinaciji deset plesova. Natjecala se s plesnim partnerom Marijem Ožboltom te ostvarila mnoge pobjede na međunarodnim i domaćim turnirima. Danas uspješno podučava mlade plesne parove, djecu i bavi se vođenjem plesnih rekreacija te individualnih poduka za mladence.

Bogate biografije

Nika Jelić, plesačica latinskoameričkih i standardnih plesova, po struci prvostupnica građevinarstva i fitness instruktorica grupnog fitnessa, tenisice uvijek rado mijenja za plesne cipele. Svoju najveću strast pronašla je u latinskoameričkim i standardnim plesovima. U 15 godina bavljenja plesom predstavljala je Hrvatsku na svjetskom prvenstvu u standardnim plesovima, osvojila državno prvenstvo BiH u standardnim plesovima te predstavljala San Marino na brojnim međunarodnim natjecanjima.

Alan Walme državni je prvak u kombinaciji deset plesova i u standardnim plesovima te viceprvak u latinskoameričkim plesovima, no većim uspjehom od broja osvojenih prvenstava smatra broj prvaka koje je trenirao. Sa sestrom Valentinom pokupio je brojne medalje, pehare i priznanja, ne samo na domaćim, već i internacionalnim natjecanjima. Licencirani je sudac sportskog plesa pri Svjetskoj plesnoj federaciji WDSF. Surađivao je s brojnim zvijezdama, kao što su Nataša Bekvalac, Leteći odred, Begini...

Rad s djecom

Varaždinec Ivan Jarnec plesom se počeo baviti 2007. godine, a 2012. pozvan je u reprezentaciju Hrvatske. Godinu kasnije, mijenja partnericu te počinje plesati pod slovenskom zastavom. Prvi put titulom državnog prvaka se okrunio 2013. godine. U tom razdoblju osvojio je još osam titula državnog prvaka Slovenije, a najbolje rezultate postigao je 2014. u Madridu i 2017. u Moskvi, plasiravši se u polufinale svjetskog prvenstva. Ulaskom u kategoriju odraslih, odmah postaje viceprvak države u standardnim plesovima, gdje se uvrstio u polufinale europskog kupa. 2019. godine odustaje od natjecateljskog plesa te se posvećuje radu s djecom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 04:40