NOVO IZDANJE

Novi spot Josipa Palamete: ‘Video za pjesmu ‘Sunce‘ snimili smo slučajno jer je prvi scenarij otpao‘

Mladi glazbenik iz Mostara sam je napisao tekst i glabnu za svoj novi singl, a Tomo Presečki produkciju

Josip Palameta

 Menart

Josip Palameta kojeg mnogi još uvijek pamte po iznimnim, prepoznatljivim nastupima u trećoj sezoni popularnog HRT-ovog showa ‘‘The Voice Hrvatska", snimio je spot za svoj novi singl nazvan "Sunce". Kako stoji u objašnjenju - prvi dani sunčane jeseni oslikani su u videospotu za ovu pjesmu. Iako se ovdje ne radi o meteorologiji ili nekoj filozofiji, ovaj mladi pjevač iz Mostara kaže da moć i veličinu Sunca ljudi s juga drugačije osjete.

"Mi ga volimo, divimo mu se, tako da sama usporedba Sunca i ljubavi potencira naše osjećaje. Uvjeren sam da svi južnjaci koji su u jednom trenutku zaslijepljeni suncem kroz svoje stvaralaštvo spomenu ovo isto sunce koje različito grije.", istaknuo je Palameta. Spot čiji su kadrovi snimljeni na Neretvi i Blidinjskom jezeru režirao je Dino Kadragić.

"Spot koji gledate smo zapravo snimili slučajno i spontano, budući da nam je originalni scenarij propao uslijed neodgodivih obaveza, ali ćemo tu priču svakako iskoristiti za idući video." pojasnio je glazbenik.

image

Josip Palameta

Menart/Menart

Tekst i glazbu za pjesmu "Sunce" napisao je on osobno, a Tomo Presečki je aranžer i producent pjesme. Novi singl Josipa Palamete diostupan je i na svim digitalnim servisima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:05