'NA KAVI S DORIS'

NOVI TELEVIZIJSKI PROJEKT POPULARNE ZADRANKE Glumica i voditeljica dobila vlastiti talk show: 'Jedva čekam ući u domove gledatelja'

 
 Promo RTL

O čemu se pričalo u proteklom tjednu, koje teme su uzburkale javnost, što akteri tih priča kažu - sve to uskoro donosi novi RTL-ov talk show "Na kavi s Doris", koji će voditi simpatična Doris Pinčić Rogoznica.

U tjednom talk showu gosti će joj biti osobe iz raznih sfera društvenoga života, javnosti više ili manje poznati ljudi, a zadarska glumica i voditeljica bavit će se dvjema temama koje su u tom tjednu obilježile državu ili svijet.

- Jako se radujem novom projektu. Osjećam samo uzbuđenje i veselim se početku emisije na malim ekranima - kaže Doris.

Osim gostiju u studiju, emisija će imati i dvije stalne rubrike koje pripremaju novinarke Edita Misirić Vrkljan te Marija Pajić. Dok će se Editina rubrika baviti životinjama, Marija će donositi dječji pogled na društvena zbivanja.

- Edita, Marija, ostatak tima i ja dat ćemo sve od sebe da uđemo u domove gledatelja. Dođite nam svi na kavu - izjavila je voditeljica.

Kava na RTL-u već se kuha, a gledatelji će u tom omiljenom crnom napitku uskoro uživati u društvu Doris Pinčić Rogoznice.

Promo RTL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:29