‘ZVIJEZDE PJEVAJU‘

Novinarka Matea oduševila žiri na startu nove sezone: ‘Bojane, osvojio si jackpot‘

Ovogodišnji članovi žirija su Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Battifiaca

Matea Šeparović (ex Dominiković) i Bojan Jambrošić

 Dario Njavro za HRT

Nova, 11. sezona natjecateljskoga showa ‘Zvijezde pjevaju‘ počela je večeras na HRT-u, a emisiju su otvorili članovi žirija Danijela Martinović, Marko Tolja te Mario Battifiaca Danijelinom poznatom pjesmom ‘Pleši sa mnom‘, no na pomalo izmijenjen i humorističan način.

Kao i svake sezone, show vode poznati voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

image

Mila Horvat

Dario Njavro za HRT
image

Mila Horvat i Gina Victoria Damjanović

Dario Njavro za HRT
image

Mila Horvat

Dario Njavro za HRT

Prvi pjevački par koji je otvorio emisiju bili su bivša sportska novinarka Mila Horvat i pjevačica Gina Victoria Damjanović s pjesmom ‘Nisi me bio vrijedan‘ pjevačice Mandi.

image

Mila i Gina

Dario Njavro za HRT

Gina je na prvom nastupu zamijenila Milinu mentoricu Laru Antić Prskalo koja je izgubila glas zbog laringitisa.

- Mila, ovo je bilo baš muški, kako god da se to tumači, poručila im je Danijela nakon nastupa dodajući koliko je fantastično izgledala na svom nastupu za koji je sa svojom mentoricom osvojila ukupno 13 bodova.

Sljedeći koji su zauzeli pozornicu bili su glumica Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja iz grupe Let 3 otpjevavši pjesmu ‘Crna ženo‘ pjevača Tomislava Ivčića, posebno oduševivši Marka svojim odabirom pjesme.

image

Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja

Dario Njavro za HRT

- Da mi je netko rekao da ću ja gledati Prlju kako u odijelu pjeva Tomislava Ivčića na HRT-u, pa ja bih rekao da su to neke teške droge u pitanju, rekao je Marko dodajući koliko je ‘sretan zbog toga‘.

Glumica i glazbenik za svoj nastup dobili su 11 bodova.

Uslijedio je najmlađi par showa, influencer Marco Cuccurin i Mia Negovetić koji su se živahno rasplesali otpjevavši hit iz 1982. ‘Im So Excited‘ grupe The Pointer Sisters.

Mladi duo koji se inače već otprije poznaje priredio je publici energičan nastup koji se žiriju izrazito svidio, sudeći po njihovim komentarima.

image

Mia Negovetić i Marco Cuccurin

Dario Njavro za HRT

- Prelijepi ste, kao par ste toliko skladni, poručila im je Danijela pohvalivši ih što su, uz dobar pjevački dio, također imali odličnu koreografiju.

- Nisam znao tko si ti jer sam ja stara seljačina koja nema TikTok, našalio se Marko te zatim dodao kako su vrlo dobri.

- Meni ste bez veze, našalio se i Mario, no zatim preusmjerio svoju kritiku izjavivši kako se njihova energija vidno osjetila na nastupu, a čak im je pohvalio i cipele.

Marco koji je priznao kako su mu se ruke tresle uoči nastupa dobio je sa svojom mentoricom Mijom ukupno 16 bodova.

Na pozornici su zatim nastupili profesor kineziologije i glumac Mario Valentić te pjevačica grupe ‘Pavel‘ Antonia Matković Šerić s pjesmom ‘Kad mi dođeš ti‘ poznatoga glazbenika Petra Graše.

image

Antonia Matković Šerić i Mario Valentić

Dario Njavro za HRT

Emotivnu baladu par je završio prisnim zagrljajem, a čini se da žiri nije bio toliko oduševljen njihovim nastupom.

- S jednim uhom sam slušao tebe, boljelo me to uho, s drugim Tonku, rekao je Marko dodajući kako je pjevačica poboljšala njihovu izvedbu za koju su dobili samo 9 bodova.

Nakon petoga para, na redu su bili književnica i prevoditeljica Ivana Šojat i Goran Bošković s pjesmom ‘Can‘t Help Falling In Love‘ legendarnoga Elvisa Presleya.

- Mene ste kupili, hvala, kratko i jasno je rekao Mario dok je Danijela pohvalila Ivaninu intonaciju te sugerirala kako bi samo trebala poraditi na disanju za vrijeme pjevanja.

Za svoj nastup par je dobio 12 bodova.

image

Ivana Šojat i Goran Bošković

Dario Njavro za HRT
image

Matea Šeparović (ex Dominiković) i Bojan Jambrošić

Dario Njavro za HRT

Pozornicu je zatim osvojila novinarka Matea Šeparović sa svojim mentorom Bojanom Jambrošićem otpjevavši pjesmu ‘I Will Survive‘ pjevačice Glorije Gaynor.

- Bojane, osvojio si jackpot. Matea, ti si već polugotova pjevačica. Vrlo dobro pjevaš, a možeš još bolje, poručio je Marko dodajući kako se ‘veseli nekim ozbiljnijim pjesmama‘.

image

Matea Šeparović (ex Dominiković) i Bojan Jambrošić

Dario Njavro za HRT

- Rekli su mi da ne smijem komentirati mentore, ali moram. Matea, odlična si i mislim da Bojan ima puno prostora za napredak, našalio se Mario te nasmijao sveprisutne.

Matea i Bojan su svojim nastupom osvojili čak 20 bodova.

Glumac Goran Grgić i već dugogodišnja mentorica u showu Ivana Kindl otpjevali su baladu ‘Samo za nju‘ glazbenika Deana Dvornika osvojivši za svoj nastup 12 bodova.

image

Goran Grgić i Ivana Kindl

Dario Njavro za HRT

- Mudro ste odabrali pjesmu, balade su inače teške za otpjevati, a ti si glumački pristupio ovome, pohvalio je Mario poznatoga glumca.

Glumac Domagoj Janković i Alen Đuras zatvorili su prvu emisiju showa pjesmom ‘Celebration‘ benda Kool & The Gang na koju su se ostali parovi živahno rasplesali iza pozornice.

image

Domagoj Janković i Alen Đuras

Dario Njavro za HRT

- Ti jesi dobro to otpjevao, ali neke detalje mi je bilo teško čuti na tim frekvencijama, poručio je Mario glumcu koji inače ima dubok glas te tako nasmijao prisutne.

Danijela je pohvalila odabir pjesme za njihov način izvedbe za koju su dobili 17 bodova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 21:28