TOMISLAVA DUKIĆ

Novoj Miss Hrvatske zamjeraju što je iz BiH, ona odgovorila na kritike

Iz Tomislavgrada, kao i Tomislava, dolazi i bivša misica Anica Kovač koja je postigla najveći uspjeh na izboru za Miss svijeta

Tomislava Dukić

 Studio Krišto za Miss Hrvatske/PR

Tomislava Dukić (25) iz Tomislavgrada 27. je Miss Hrvatske, pratiljama su proglašene Antea Krnić kao prva pratilja i Lana Valentić kao druga. Titule su izborile među 12 finalistica, a Dukić će nas predstavljati na izboru za Miss 2025. Mnogi nakon proglašenja zamjeraju što Tomislava dolazi iz Bosne i Hercegovine.

„Mislim da ljudi nisu baš dovoljno popratili sve ovo”, rekla je naša nova misica novinarki RTL-a, pa dodala kako se ona prijavila za Miss hrvatske dijaspore.

„Ja sam se prijavila za Miss dijaspore, a tim ljudima želim dobro u životu i da shvate, ne samo u mojoj situaciji, nego općenito u svijetu, da smo svi mi nečija djeca te da to mogu biti i njihova djeca”, rekla je. Pobjedom na izboru za Miss dijaspore početkom listopada osigurala si je direktan prolazak u finale ovog izbora.

image

Tomislava Dukić

Tomislav Kristo/Cropix

„Iako u potpunosti nisam osvijestila svoj plasman, osjećaj je poseban. Ne zbog činjenice samog izbora, nego onoga subjektivnog, prijateljstva, međusobne podrške i povezanosti svih natjecateljica”, rekla je ranije Tomislava za Jutarnji.

Nije se nadala ovakvom uspjehu da se na kraju ne bi razočarala, rekla je.

„Potencijal u meni su odavno prepoznale moje sestre na čije sam se preporuke i prijavila”, otkrila je Dukić.

Prije nje će na 71. izbor za Miss svijeta putovati Lucija Begić jer je došlo do prolongiranja tog izbora koji će se održati u ožujku sljedeće godine.

„Luciji želim puno sreće na ovom izboru. Jako kvalitetna osoba koja će s pravom predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru koji se uskoro održava u New Delhiju. Ipak do mog izbora ima dosta vremena. U međuvremenu ću se pripremati i ispunjavati obaveze koje mi titula donosi”, kazala je Dukić. Ovogodišnja misica završila je Kineziološki fakultet u Splitu i otkrila kako se planira posvetiti traženju posla u struci s obzirom na izdvojeno vrijeme i trud koje je uložila u diplomiranje.

image

Tomislava Dukić

Tomislav Kristo/Cropix

Podsjećamo, kao i Tomislava, iz Tomislavgrada dolazi bivša misica Anica Kovač koja je postigla najveći uspjeh na izboru za Miss svijeta. Bila je prva pratilja 1995. godine, a nakon nje Hrvatice više nisu uspjele ući u Top 20.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:29