‘IDEMO KUĆI‘

Objavljeni detalji o sprovodu Jurice Popovića: Neutješna Matija Vuica rasplakala pratitelje riječima koje mu je posvetila

Popović će biti pokopan sutra u svom rodnom Metkoviću

Jurica Popović

 Cropix/

U četvrtak je hrvatsku javnost šokirala vijest o iznenadnoj smrti glazbenika Jurice Popovića, životnog partnera kreatorice Matije Vuice, koja je shrvana zbog njegova odlaska.

Njegov posljednji videozapis na Instagramu, koji je objavljen prije 20 dana, njegovi pratitelji sada drugačije čitaju i slama im srca.

"Ne žalim više ni zbog čega, prešao sam davno preko svega. Samo lagana kućna njega i poneka mala stega" - stihovi su, naime, koje je Jurica otpjevao i u svojoj posljednjoj objavljenoj pjesmi, "Skalini života".

Njegova dugogodišnja partnerica Marija Vuica objavila je u četvrtak dirljiv status u kojem oprostila od svoje ljubavi, a danas je objavila još

"Ljubavi moja, idemo našoj kući", napisala je Matija uz njihovu nasmijanu fotografiju na kojoj poziraju uz instrumente i uživaju u glazbi.

Objavljeni su detalji o sprovodu glazbenika. Na osmrtnici piše da će Popović biti pokopan u subotu u svom rodnom Metkoviću, na groblju Sv. Ivana,

"Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće iz gradske mrtvačnice u Metkoviću dana 30. prosinca 2023. (subota) u 15,00 sati na groblje Sv. Ivana u Metkoviću", piše u obavijesti.

image

Osmrtnica Jurice Popovića

Screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 15:36