BLIŽI SE VELIKI DAN

Objavljeni novi detalji o vjenčanju Hane i Graše, otkriveno koji će slavni sportaš biti njegov kum

Našem popularnom pjevaču kum će biti Dino Rađa, a Hanina kuma trebala bi biti pjevačica Domenica Žuvela

Petar Grašo i Hana Huljić u Splitu

 Ante Čizmić/Cropix

Samo dva tjedna ostala su do vjenčanja glazbenika Petra Graše (45) i Hane Huljić (31). Unatoč velu tajne oko njihove svadbe, koja je već sada proglašena događajem godine na cijelom Balkanu, sa sigurnošću se zna da će našem popularnom pjevaču na vjenčanju kum biti dugogodišnji prijatelj Dino Rađa, piše Gloria.

Dva će muškarca tako postati dvostruki kumovi s obzirom na to da je i Grašo Rađi bio "svjedok" na vjenčanju kad su 2001. godine on i Viktorija Đonlić sklopili brak. Ceremonija je održana na brodu, u jednom zaljevu u blizini Korčule, a uz mladence i kumove, svjedočilo joj je još svega troje ljudi, uključujući i skipera.

Grašina odluka da Rađi uzvrati kumstvo posve je očekivana jer ih veže zaista dugogodišnje i blisko prijateljstvo.

Rađa je, naime, godinama bio redoviti gost u bivšem restoranu Grašina oca Zorana koji je također igrao košarku, a navodno se polovinom devedesetih tako i rodilo njihovo prijateljstvo. Petar je Dini prvi uskočio u pomoć u najturbulentnijem periodu života, kad se rastavljao od bivše supruge Željane.

image

Petar Grašo i Hana Huljić

Ante Čizmić/Cropix

U znak podrške Grašo je s Dinom čak i otpjevao njegovu pjesmu znakovitog naziva "Nisam više ja sa njon" kojom je umirovljeni košarkaš htio javno svima dati do znanja da započinje novi život s Viki.

Nema sumnje da je Grašinim izborom kuma zadovoljna i buduća mladenka Hana, uz koju će taj dan u crkvi stajati njezina prijateljica Domenica Žuvela. Tu je informaciju dala naslutiti osobno Domenica, koja se nedavno pohvalila kako već ima spremnu kreaciju za vjenčanje godine.

image

Hana Huljić i Petar Grašo

Livio Andrijić/Cropix

Premda svoj najvažniji dan u životu žele zadržati samo za sebe, pa još ne otkrivaju u kojoj će se splitskoj crkvi vjenčati, Petar i Hana zadnjih dana su se ipak malo opustili. Tako ih je Cropixov fotograf polovinom tjedna uhvatio u šetnji centrom Splita, dok su se poput svakog drugog zaljubljenog para nježno oslanjali jedno na drugo. Sudeći po ozarenom licu trudne Hane, sve je spremno za njihovo vjenčanje.

Podsjetimo, kako smo izvijestili, Hana će na svom crkvenom vjenčanju nositi pravu vjenčanicu i to splitskih kreatora Marija i Jurice Pirić, para koji stoji iza brenda Arileo, koji su joj radili haljine i za maturalnu večer, ali i za njezine nastupe.

image

Hana Huljić i Domenica Žuvela

Nikola Vilić/Cropix

Koju će, pak, kreaciju imati na drugoj svadbenoj proslavi najavljenoj za jesen, dakle nakon poroda, Hana još nije odlučila, no zato se zna da će to biti jedan od najvećih partyja u gradu pod Marjanom.

Hanina kuma trebala bi biti pjevačica Domenica Žuvela, koja je to i sama dala naslutiti u nekoliko navrata. Najrecentnije danas, objavom skice svečane haljine iz showrooma splitskih dizajnera Arileo za "jedan lijepi dan". Prema skici da se naslutiti kako će njezina haljina biti plave boje, dekoltirana i na tanke bretelice.

Budući mladenci, navodno, planiraju pozvati sve svoje prijatelje i suradnike pa se spominje brojka od čak 500-tinjak ljudi, ako dozvole epidemiološke mjere, piše Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 23:52