ŽESTOKA KONKURENCIJA

Oboren rekord glasanja Zlatnog Studija! Čak 300.000 ljudi biralo finaliste najveće medijske nagrade

Večer pobjednika dodjele nagrada održat će se 20. veljače na Prvom programu Hrvatske televizije
Prizor s dodjele Zlatnog studija 2020. godine
 Damir Krajac/Cropix

Pod motom "Najbolji biraju najbolje", nagradu našeg najstarijeg televizijskog tjednika, čiji je prvi broj tiskan još 3. travnja 1964. godine, dodjeljuju naši čitatelji, a za Zlatni Studio konkuriraju najbolja ostvarenja i osobe po kategorijama za djela ostvarena u razdoblju od 1. prosinca 2019. do 1. prosinca 2020.

Prvi krug glasanja je zaključen, a nakon što izbrojimo glasove - što nije lagano, jer ih je pristiglo 300.000 putem kupona u tjedniku Studio i online glasanja na portalu jutarnji. hr. - 15. siječnja počinje drugi krug glasanja, u kojem predstavljamo finaliste najveće medijske nagrade u zemlji, i u kojem za svoje favorite možete glasati zaključno s 5. veljače.

Večer pobjednika dodjele nagrada održat će se 20. veljače na Prvom programu Hrvatske televizije, a svi nominirani s nestrpljenjem iščekuju rezultate kako bi se vidjelo kome su čitatelji preko onlinea jutarnji.hr i kuponima u Studiju bili skloniji i koga su progurali u drugi krug.

Tko će osvojiti prestižne nagrade Zlatnog Studija u pet kategorija - televiziji, glazbi, kazalištu, filmu i radiju, saznat ćemo u izravnom prijenosu HRT-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:41