NEŠTO JE NA NJOJ DRUGAČIJE

OBOŽAVATELJI U NEDOUMICI: JE LI NA LIDIJI BAČIĆ ZAISTA SVE STO POSTO PRIRODNO? Čini se kako pjevačica kroz godine nije radila samo na garderobi...

 INSTAGRAM

Splićanka Lidija Bačić tvrdi kako je oduvijek imala obline, ali prije ih nije toliko isticala, dok danas s time nema nikakvih problema.

Ne srami se pokazati grudi i stražnjicu u provokativnim spotovima 'Kaktus' i 'Nezamjenjiva', ali nikad, kaže, ne prelazi granicu dobroga ukusa.

Kao i većina kolegica, i ona je od početka karijere do danas doživjela pravu modnu transformaciju. Vojničke hlače i sportske majice zamijenila je oskudnim haljinama u kojima svi njezini atributi najbolje dolaze do izražaja.

Jedino što je na njoj ostalo isto je duga plava kosa, ali obožavatelji su primijetili da je Splićanki i lice nekako drugačije na starim fotografijama.

zagreb, 150205
lidija bacic, patrick jurdic, marina kristic, finalisti hrvatskog idola
foto biljana gaurina
-stu-
CROPIX

Neki su posumnjali da je glazbenica otišla pod nož i stanjila nos, ali ne isključuju ni mogućnost da je sve samo optička varka zbog dobre šminke, koja danas zbilja čini čuda i u stanju je drastično promijeniti fizionomiju lica.

Lidija je nedavno izjavila kako nikad nije bila zadovoljnija izgledom.

'Kad je žena sretna, onda i zrači', zaključila je Bačić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:52