HRVATSKI PJEVAČ

Obožavateljica ga ne ostavlja na miru: ‘Fantazira da smo u vezi, dogovara zajednički život i djecu‘

Da joj baš nitko iz njezine bliže okoline ne sugerira psihološku pomoć... Stvarno čudno, komentirao je proganjani Max Hozić
Max Hozić
 Livio Andrijić/CROPIX

Da život poznatih osoba nije uvijek jednostavan i bajkovit kako se možda čini na prvu, dokazuje i neugodno iskustvo koje je naš školovani tenor i dugogodišnji suradnik kazališta Komedija Max Hozić imao s jednom opsjednutom obožavateljicom.

Pjevač, kojeg smo gledali i u hit mjuziklu "Jesus Christ Superstar", o svemu je progovorio na Facebooku, a njegov status u nastavku prenosimo u cijelosti.

- Zanimljivo kako ljudi 'skrenu'. Evo, prvi put sam blokirao hard core stalkericu. Dakle, žena fantazira da smo u vezi. Konfigurirala je profil tako da samo ja vidim njezine postove i tamo ostavlja komentare i odgovore na svaku moju objavu koju stavim. Komentira i moje prijatelje.

Što god objavim, ona to tumači kao poruke njoj. I tako već koju godinu. I sad je to već došlo do fantaziranja komunikacije u kojoj dogovaramo njezino preseljenje u Zagreb, zajednički život i djecu. Koja ludost.

A da ne kažem da je bila u Zagrebu i dolazila na mjesta na kojima bi po mojim objavama vidjela da se nalazim, jer je računala da smo se dogovorili.

Neupitno je da ta osoba funkcionira u životu, ima posao, putuje, komunicira s ljudima. I da joj baš nitko iz njezine bliže okoline ne sugerira psihološku pomoć... Stvarno čudno - napisao je Max na društvenoj mreži.

- Dobrodošao u klub - komentirao je Hozićev kolega, pjevač Amir Kazić Leo, a Max mu je u šali odgovorio: "Sad mi je jasno zašto si pobjegao u Istru i dignuo zid oko kuće!".

Sve u svemu, većina je zaključila kako situacija nije nimalo bezazlena.

- Ne zezaj se s ovime, prijavi, kopiraj što je pisala i osiguraj se... Za svašta je ona sposobna - ovo je samo jedan od dobronamjernih savjeta koje je dobio naš glazbenik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:13