SEKSI PJEVAČICA

'Od ljubavi pijana': Lidija Bačić otišla korak dalje i u novom spotu skinula sve sa sebe

 Screenshot YouTube / Screenshot YouTube

Pjevačica Lidija Bačić već danima na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuje najave, direktne i indirektne, svog novog spota.

Spot za novu pjesmu ‘Od ljubavi pijana’ premijerno je izašao u četvrtak u podne na njezinom službenom kanalu na YouTubeu i, ako je suditi po dosadašnjim reakcijama fanova, pjesmom su oduševljeni.

Sigurni smo da im ni spot nije loš obzirom da Lidija ovaj put nije štedjela svoje atribute. U videu je pjevačica glavna i jedina uloga, a izmjenjuju se kadrovi u spavaćoj sobi i kupaonici.

Na trenutke odjevena, a na trenutke posve gola Lidija Bačić još jednom plijeni pažnju pa i onih koji ne dijele njezin glazbeni ukus.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 17:40