PRESRETNI SU

Od prvog poljupca do bebe i braka u 365 dana: ‘Hana i Grašo i dalje će se truditi oko jedne stvari...‘

Hana Huljić i Petar Grašo iznenadili su domaću javnost informacijom da čekaju dijete te da planiraju vjenčanje

Hana Huljić i Petar Grašo

 Duje Klaric/Cropix

"Informacija je točna, sretni smo i uzbuđeni, ali ništa drugo ne bih komentirala, voljela bih da neke stvari ostanu naša privatnost", tim je riječima Hana Huljić potvrdila u srijedu, ekskluzivno Jutarnjem listu kako ona i Petar Grašo iščekuju dijete. Mlada glazbenica, kći Vjekoslave i Tončija Huljića, trudna je, kako doznajemo, oko 12 tjedana. Sretni par, 45-godišnji Petar Grašo i 31-godišnja Hana Huljić, još ne mogu znati što će dobiti, curicu ili dečka, ali, prema izvorima portala gloria.hr, već su odabrali i žensko i muško ime.

Bura oko svadbe

Prema pisanju istog portala, o Haninoj trudnoći obavijestili su svoje roditelje na sam Božić, što im je, bez ikakve sumnje, bio najljepši dar koji su mogli dobiti.

image

Hana Huljić i Petar Grašo

Duje Klaric/Cropix

"Obitelj i prijatelji iznimno su sretni. Kao što znate, Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće sačuvati svoju intimu podalje od očiju javnosti. Za vjenčanje planova još nemaju", stoji u izjavi Martine Podgorski, Grašine voditeljice komunikacija.

No prema tvrdnjama iz glorije.hr, vjenčanje bi se moglo zbiti vrlo brzo. Točnije, spominje se datum 19. veljače, kad će par navodno razmijeniti svoje bračne zavjete. Neki pak šuškaju da će to ipak biti ljeto, nakon što Hana rodi, no pitanje je hoće li se njih dvoje odlučiti na formaliziranje svoje veze jer se dosad o tome nisu javno izjašnjavali.

Kako god bilo, roditelji bi trebali postati početkom ljeta, a ta vijest ponovno je podignula buru u javnosti i pokrenula nova nagađanja poput onoga gdje će biti svadba, hoće li je uopće biti, a ako hoće, tko će biti kumovi, kakvu će vjenčanicu Hana nositi, i sav folklor koji već ide uz to.

A taman se sve primirilo nakon otkrića da su Petar i Hana u vezi, što je otkrio Jutarnji list u listopadu prošle godine. Zaljubljeni par snimljen je u središtu Zagreba u šetnji kako se nježno drži za ruke, i to je pratitelje showbiz scene prilično iznenadilo. Jer, kao prvo, znaju se godinama, još otkad je Hana bila djevojčica od pet, šest godina, a Grašo je bio i Tončijev bliski poslovni suradnik i prijatelj obitelji. Kao drugo, nekako je javnost, a i njihovi prijatelji, očekivala da će se pjevač pomiriti s Danijelom Martinović, s kojom je u vezi bio čak 24 godine, jer i prije su, tvrde upućeni, prekidali i mirili se. No, u svibnju prošle godine Grašo i Danijela definitivno su stavili točku na "i" na svoje dugogodišnje životno partnerstvo. Iza Hane je pak bila ljubav s glazbenikom Tomislavom Šošićem koju je započela 2011. godine.

image

Hana Huljić i Petar Grašo

Cropix

Hanina i Petrova ljubav rodila se, prema sadašnjim informacijama, nekoliko mjeseci poslije Grašina i Danijelina raskida, točnije zajedno su od kolovoza prošle godine. Oni koji su ih viđali zajedno na zbog korone malobrojnim događajima ništa nisu povezivali, jer nije bila nikakva tajna da se dugo poznaju, a obično je Hana bila i u društvu svojih prijateljica poput mlade pjevačice s Korčule Domenike. Ipak, bilo je sasvim jasno da se nova ljubav na hrvatskoj estradi neće moći dugo zadržati tajnom, što se na koncu pokazalo u listopadu.

Obitelj Huljić javno ih je podržala, a odmah su počela nagađanja o Haninoj trudnoći, što je pjevač demantirao, i to prilično duhovito.

Pao im kamen sa srca

"Tim više što je Tonči Huljić moj sadašnji punac, otkako je napisao Misu, postao je još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka", izjavio je tada Grašo vjerojatno i ne znajući da će njega uskoro život demantirati.

U svakom slučaju, kada se vijest doznala, paru je, očito, pao kamen sa srca, jer su se nakon toga mogli puno opuštenije pojavljivati u javnosti. Prošetali su tako splitskom Rivom držeći se za ruke, a s njima u društvu bila je Hanina majka Vjekoslava Huljić, a na zagrebačkom Adventu, točnije događaju Fuliranje na terasi hotela Esplanade. Slikali su se odlično raspoloženi s Tončijem Huljićem, a pridružili su im se i Splićani sa zagrebačkom adresom, glumica Nataša Janjić i glumac Slavko Sobin.

Dali su i nekoliko izjava, doduše "škrtih", o svojoj vezi poput one Grašine kako je sretan s Hanom, s kojom se dugogodišnje prijateljstvo pretvorilo u pravu ljubav.

No sada im telefoni opet ne prestaju zvoniti, baš kao ni njihovim suradnicima, međutim, osim potvrde koju smo dobili, par je zasad odlučio da se neće dalje izjašnjavati. Na njihovim službenim Instagram profilima u trenutku objave ovog teksta nalaze se samo objave vezane uz njihove glazbeničke aktivnosti. No to, naravno, nije spriječilo njihove pratitelje na toj društvenoj mreži (Hana ih ima 13,5 tisuća, a Grašo više od 71 tisuću) da ih ne zatrpaju čestitkama zbog trudnoće.

"Čestitam, Petre, i tebi i Hani. Jako mi je drago zbog vas oboje. I mislim da će vam jako lijepo pristajati roditeljstvo", stoji u jednom od komentara.

I dok su oboje u slatkom iščekivanju, pred Grašom su dva velika koncerta. Nakon četiri godine pjevač se vraća u Arenu Zagreb, i to 26. veljače, a kako su ulaznice za taj nastup doslovce planule dva mjeseca prije, odlučeno je da se doda još jedan datum, i to 19. ožujka, kad će Grašo proslaviti svoj 46. rođendan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:52