‘NIJE ME STRAH‘

Od Zvezda Granda do solo karijere: Mlada pjevačica najteže životne trenutke pretočila u stihove

Teških životnih trenutaka u životu mlade glazbenice nije, nažalost, manjkalo

Stela Rade

 Promo

Da život piše najuzbudljivije priče jako dobro zna kantautorica Stela Rade (24) iz Jaske. Bivša sudionica showa ‘Zvezde Granda‘ ponovo se vraća na glazbenu scenu autorskim singlom ‘Nije me strah‘. Tu je pjesmu napisala u dvadeset minuta tijekom svojih teških životnih trenutaka imajući na umu što bi rekla osobi koju želi utješiti. A tih teških životnih trenutaka u životu mlade glazbenice nije, nažalost, manjkalo. Jer, Stela je zbog prometne nesreće koju je doživjela nedaleko Rijeke kada ju je udario automobil dok se s prijateljem vozila na motoru mjesecima život promatrala iz bolesničkog kreveta.

Taj događaj glazbenica je opisala na TikToku rekavši da se svega sjeća.

- Osjetila sam jak udarac u donjem dijelu trbuha. Sjećam se da sam poletjela preko automobila. Bile su mi otvorene oči i prva pomisao mi je bila: ‘Je li moguće da mi se sad to dogodilo’. Mislila sam da ću umrijeti, jer čim bih malo pomaknula nogu, osjetila sam unutra, dolje da mi se sve pomjera i razdvaja. Bila sam sigurna da je to neko unutarnje krvarenje i samo sam čekala ishod...‘ - napisala je Stela kojoj je u nesreći bila slomljena karlica. Nakon komplicirane operacije djevojka je još mjesec dana morala provesti u kolicima, a sam oporavak trajao je ukupno tri mjeseca.

- Bila sam cijelo vrijeme svjesna kako je strah sastavni dio života, ali koliko će me kontrolirati ovisi o meni. Bilo mi je teško, ali nije me bilo strah. Znala sam da je sav taj košmar samo jedna bolna prepreka na putu koji me mora odvesti u nešto dobro. Jednostavno mora - i ne može drukčije - prisjeća se Stela.

Glazbu pjesme ‘Nije me strah‘ potpisuju Ivan Pešut i Fran Šokić, dok produkciju spota potpisuje studio Mukte s Janom Ercegom kao direktorom cijelog koncepta i vizualne priče. Tim koji je radio sa Stelom na njenom prvijencu su ujedno i pojedinci koji su prepoznali Stelinu iskrenost u svemu što radi i emocije koje želi prenijeti publici te svima onima koji ne mogu zamisliti život bez glazbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:10