NIVES S FRENDICAMA

Odahnula od tužbi i medijske drame: Supruga Gorana Ivaniševića dobro se zabavljala na koncertu 50 Centa

S tribina je uživala u hitovima slavnog američkog repera i proslavila 20 godina njegovog albuma ‘Get Rich or Die Tryin‘

Nives i prijateljice

 Screenshot/instagram/Nives Simpson

Glumica i voditeljica Nives Ivanišević (41), supruga našeg bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića, odlučila je uzeti predah od sudskih sporova njenog muža i njegove bivše supruge Tatjane Dragović te se zajedno s prijateljicama opustila na koncertu repera 50 Centa.

Naime, Nives je bila jedna od desetak tisuća posjetitelja koji su ispunili Arenu Zagreb do posljednjeg mjesta, a mala pauza od brojnih članaka koji su se pozabavili tužbom, njenim mužem i njenom prošlošću itekako joj je trebala.

Podsjetimo, podržala je supruga komentarom na Instagramu u kojem je poručila da je "pravda spora, ali dostižna". Tim se komentarom izjasnila da stoji iza supruga, koji je, prema pisanju Nacionala, pokrenuo više postupaka koje je umirovljeni hrvatski tenisač pokrenuo protiv svoje bivše supruge, a navodno i kćeri. Nacional navodi da je Ivanišević postupio s ciljem da Tatjani Dragović oduzme dio imovine i navodnu pozajmicu od 2,5 milijuna eura.

Atmosferu s koncerta koji je održan u sklopu velike svjetske turneje ‘The Final Lap Tour‘ podijelila je na Instagramu, a baš kao i mnogi drugi te večeri, s tribina je uživala u hitovima slavnog američkog repera i proslavila 20 godina njegovog albuma "Get Rich or Die Tryin‘".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:52