ROCK EL CLASSICO

Odgođen zagrebački koncert Milenkovića i Karajlića na kojem su trebali izvoditi hitove Zabranjenog pušenja

Rock el Classico novi je koncept spajanja rock glazbe s klasičnim djelima na do sada neviđen način

Stefan Milenković i Nele Karajlić

 Screenshot YouTube

Stefan Milenković i Nele Karajlić trebali su održati koncert Rock El Classico u zagrebačkom Hala parku 17. lipnja, no koncert je odgođen zbog tehničkih razloga. Novi datum na službenoj stranici Entria je 20. siječanj sljedeće godine, a karte se mogu kupiti online.

Na ovom su koncertu Milenković i Karajlić trebali izvoditi hitove Zabranjenog pušenja.

Rock el Classico novi je koncept spajanja rock glazbe s klasičnim djelima na do sada neviđen način.

Podsjećamo, Zabranjeno pušenje tužilo je Stefana Milenkovića, Neleta Karajlića i RTS te su zabranili Neletu da izvodi pjesme čiji je autor Sejo Sexon. Obznanjeno je da je podnesena tužba Višem sudu u Beogradu protiv Radiotelevizije Srbije, Stefana Milenkovića i Neleta Karajlića.

Nakon što su bend Zabranjeno pušenje i frontmen Sejo Sexon objavili da će tužiti Radioteleviziju Srbije (RTS), Stefana Milenkovića i Neleta Karajlića zbog zloupotrebe autorskih prava na tu se temu službeno oglasio i RTS.

"Tužbeni zahtjev prema RTS-u je neosnovan. Radio-televizija Srbije poštuje prava svih autora. Pravo na sve vidove korištenja vlastitih snimka koncerta dr Neleta Karajlića (Nenada Jankovića) i Stefana Milenkovića RTS je stekao na osnovu ugovora sa organizatorom koncerta, koji je predmet tužbe muzičkog autora Davora Sučića, poznatog kao Sejo Sekson", priopćili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 15:45