RAT SE NASTAVLJA

'ODJ*** POLUVODITELJICO!' Sukob srpske pjevačice i Nikoline Pišek dobio neočekivani nastavak, uvrede su sijevale sa svih strana

 Screenshot Prva TV

Nikolina Pišek i Goca Tržan sukobile su se prije dva mjeseca kada je srpska pjevačica napustila Nikolininu emisiju jer joj se nisu svidjela pitanja koja joj je postavljala.

Iako su se tada pojavila i šuškanja da je njihova svađa namještena i izmišljena samo kako bi se ispromovirala emisija, njih dvije su svojim kasnijim istupima pokazali da to baš i nije tako.

Pjevačica se tako opet okomila na voditeljicu nakon što je Nikolina izjavila da je Goca sama pisala pitanja za emisiju čemu se Pišek protivila, piše srpski Kurir.

- Da lagano odj*** sve poluvoditeljice s ispiranjem estradne ljage sa sebe u kojoj su godinama toliko uživale preko mene. Hvala unaprijed - napisala je Goca na Twitteru.

Nikolina na njezin istup nije reagirala. Podsjetimo, srpsku pjevačicu tijekom gostovanja u emisiji Nikoline Pišek naljutila su pitanja vezana uz njezinog bivšeg supruga Ivana Marinkovića od kojeg se razvela prije pet godina. Goca je zbog postavljenog pitanja bila u šoku, uzela je Nikolinin papir s pitanjima, bacila ga i samo napustila studio.

Nakon njihovog sukoba, Nikolina je dala otkaz na voditeljskoj poziciji, a to je objasnila tako što je izjavila da su joj potrebne promjene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:41