FANOVI U TRANSU

‘Odjevena‘ samo u ljepljivu traku atraktivna Lille donosi ‘Revoluciju‘: ‘To je moja vokalna igra‘

Lidija Bačić Lille, 35-godišnja pjevačica rodom iz Splita izbacila je svoj novi album
 Promo

Atraktivna Lidija Bačić Lille 'odjevena' samo u ljepljivu traku i malo najlona donosi 'Revoluciju'. Tako se naime, zove njen dugo najavljivani dvostruki album koji je konačno je vani.

Album donosi ukupno 17 pjesama na dva CD-a. Među njima su veliki singl 'Vino rumeno', 'Neka ljubav nova', 'Tek je počelo', aktualni singl 'Radi Radi Radi' i još neobjavljene pjesme 'Zalazimo ko sunce', 'Tip top' i 'Trezori' koja je najavljena kao nadolazeći singl. Na albumu se nalazi i obrada 'Lijepe naše' koju je Lille objavila u vrijeme Svjetskog prvenstva u nogometu.

- Album 'Revolucija' je definitivno moj najbolji potez u karijeri. To je priča koju smo gradili moj producent Fayo i ja. Različitim stilom pjesama koje pokazuju sav moj dijapazon, zaintrigirat ćemo radijske urednike i publiku. Na njemu smo radili posljednjih 7 mjeseci s autorskom ekipom u kojoj su Branimir Mihaljević, Denis Dumančić, Luka Kovačić, Raay, Boris Đurđević, Miki Solus, Suvy… Album predstavlja moju najbolju i najdražu namjeru dosad, vokalnu igru kroz različite pjesme i glazbenu komunikaciju sjajnih autora. Hvala svima koji su radili na njemu i svim radijima koji će sudjelovati - rekla je 35-godišnja pjevačica rodom iz Splita uoči izlaska novog albuma.

image
Danijel Galic

U pripremi je i dvostruka ploča „Revolucija“ koja bi se uskoro trebala naći u prodaji, a album se može slušati i na streaming servisima.

- Dugo smo radili ovaj album, svaka pjesma je rađena s posebnom energijom i s puno ljubavi. Vjerujem da će to publika osjetiti i vraćati se ovome izdanju kroz buduće vrijeme jer je ovo hrvatski pop album u punom sjaju. Puno je tu hitova i pjesama koje će se tek čuti. Radujem se što je napokon Revolucija krenula u svoj glazbeni život - izjavio je Lidijin manager i producent Faruk Buljubašić Fayo.

image
Promo
Popis pjesama:

CD 1

1. Radi Radi Radi

2. Trezori

3. Bježimo iz grada

4. Zalazimo ko sunce

5. Satra

6. Ne daj me

7. Rome i Julia feat. Joy

8. Tip Top

9. Lubenica feat. Miki Solus

CD 2

1.Neka ljubav nova

2. Vino rumeno feat.Vigor

3. Tek je počelo

4. Kad mi dođeš feat. Alen Vitasović

5. Muške suze

6. Šok

7. Jedan je noć

8. Lijepa naša

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 06:14