VJENČANJE U VENECIJI

Odvjetnica Zorana Mamića udala se za bivšeg dečka hrvatske misice: ‘Bilo je samo 11 ljudi, intimno‘

O intimnoj ceremoniji na društvenim mrežama govorili su fotografi mladenaca Jovane Puhalo i Marka Pezera, Danilo&Sharon

Jovana Puhalo

 Cropix/

Jovanu Puhalo javnost pamti kao odvjetnicu Zorana Mamića kada je tužio repere Vojka V i Gršu za klevetu. Sada se mlada odvjetnica udala u Veneciji na intimnoj ceremoniji za partnera Marka Pezera.

Ovu lijepu vijest otkrili su fotografiji Danilo Vasić i Katarina Sharon Macut Vasić na svom Instagram profilu Danilo and Sharon.

„Ovdje smo zbog jako intimnog vjenčanja na kojem će biti 11 ljudi. Tijekom sezone ne možemo snimati tako mala slavlja, no zato volimo zime jer možemo prihvatiti i snimanja tako malih i intimnih vjenčanja. Jako sam sretna što sam ovdje i nadam se da će vam se svidjeti rezultat”, rekla je Katarina Sharon u videu na Instagramu uz snimke i fotografije mladenaca.

Fotografi su podijelili i kako su uživali u ovom snimanju.

„Rijetko kad imamo luksuz da posvetimo puna dva sata kreiranju portreta naših parova. Inače, moramo stisnuti sve u 15 minuta na vjenčanju i napraviti našu magiju u tom malom prozoru vremena.

Kako god, tijekom našeg nedavnog snimanja u Veneciji, ne samo da smo imali dodatno vrijeme za portrete, već smo jačali našu vezu s parom. Fotografiranje bi trebalo biti impresivno iskustvo, stvoriti predivna sjećanja i vjerujem da smo to postigli s J&M u Veneciji”, napisali su uz niz fotografija s vjenčanja Jovane i Marka.

Inače, Marko je poznat javnosti jer je ranije bio u vezi s bivšom Miss Hrvatske Josipom Kusić.

Na suđenju splitskim reperima Jovana je plijenila pažnju kamera, a jednom prilikom otkrila je zašto je postala odvjetnica.

„Najveća motivacija za ulazak u odvjetništvo bila je dinamika tog posla i činjenica da uvijek ima prostora za napredak. Nijedan dan u ovom poslu nije isti i prisiljeni ste svakodnevno izlaziti iz komfor zone i stalno prihvaćati nove izazove”, rekla je za 24 sata.

image

Jovana Puhalo.

Josip Moler/Cropix

Nedavno je otkriveno kako Jovana zastupa još jednog poznatog klijenta, pobjednika showa „Supertalent” iz 2016. Petra Brunu Basića koji je uhićen zbog optužbe da je maskiran opljačkao dvije zagrebačke zlatarnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:52