ANGAŽIRALA SE

Oglasila se Severina, cijeli dan napeto prati izbore: ‘Institucije šute, zdravstvo nam je pred kolapsom...‘

Pjevačica je otprije poznata kao osoba koja revno prati situaciju u državi, od politike do socijalnih pitanja

Severina

 Instagram/severina/

Severina vrlo angažirano prati današnji izborni dan. Na svom Instagram storyju objavila je tako podugačku objavu koju je većinom podijelila s Instagram stranice Grof darkula, a njoj pridodala današnje medijske objave, kao i fotografije gužve na biračkim mjestima koju je popratila poznatom Balaševićeom pjesmom "Živjeti slobodno".

{/embed_photo_jl}

image

Severina izborna objava

Instagram Story/Instagram Story

Objava joj kreće sa slikom bake koja kopa po kontejneru za smeće, a iznad se vijori hrvatska zastava. Naslov je "Zašto su ovo nabitniji izbor u hrvatskoj povijesti". Potom slijede objašnjenja; zbog mladih koji nemaju sredstava za samostalni život, zbog korupcije koja je uništila naše društvo i raselila preko 400 tisuća Hrvata i Hrvatica, zbog obrazovnog sustava i reformi koje se stopiraju godinama. Također se navodi da je na izbore trebalo izaći i zbog zdravstva pred kolapsom, pravosuđa koje je neučinkoviito i staje na stranu nasilnika, društva u kojem neprestano raste rodno uvjetovano nasilje, a institucije šute, zbog rasta radikalnih pokreta i stranaka koje bi ženama ukidali pravo na pobačaj i stavljali ih u zatvore,...

image

Severina izborna objava

Instagram Story/Instagram Story
image

Severina izborna objava

Instagram Story/Instagram Story
image

Severina izborna objava

Instagram Story/Instagram Story

Splitska pjevačica otprije je poznata da vrlo predano prati političke događaje kao i situaciju u državi. Tako je primjerice kada je Jadranka Kosor bila premijerka, inače poznata po obožavanju broševa, Severina izašla u javnost s brošem - onim na kojem je bio tadašnji broj nezaposlenih u Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:12