NAKON KONCERTA

Oglasila se Severina, objavila oštru poruku: ‘Psihopati su psihopati, ali imaju jednu vrlinu...‘

Moja obaveza, moja dužnost bila je pojaviti se danas. Ustati, obući se, našminkati, napraviti frizuru i naklonit vam se, napisala je

























































 

 Vlado Kos/Cropix

Nije dugo trebalo čekati da se i sama Severina osvrne na svoj koncert sinoć na Jahorini. Putem Instagrama objasnila je zašto je nastupila i još jednom spomenula predsjednika Vrhovnog suda.

"Mislili ste da neću doći? Da ću otkazati koncert? Moja obaveza, moja dužnost bila je pojaviti se danas. Ustati, obući se, našminkati, napraviti frizuru i naklonit vam se. Nakloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snagu – meni, kako mi je lijepo predsjednik Vrhovnog suda rekao - VELIKOJ I MOĆNOJ, da ovih dana uopće smognem snage ustati svako jutro iz kreveta i ispratiti dijete u školu te da svima vama koji me zasipate neizmjernom ljubavi pokušam osobno zahvaliti. Ne smijem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima, posebno mojim kolegama sa scene, ali i svakom malom i nemoćnom muškarčiću. Moj inbox na Instagramu je pun. Gotovo svaku sekundu dolazi poruka nekog od vas. Mnoge od vas dijele sa mnom svoja iskustva. Ima potresnih, koja su me rasplakala, jako puno ih je baš ih Bosne. Žrtve nasilja institucija. Znam i ja za jedan slučaj iz Hercegovine. Slučaj majke koja čeka ovrhu nad svoje dvije curice da idu ocu zlostavljaču.

Kažu da moramo šutjeti o slučajevima kad su djeca u pitanju. I biti pokorne. Šutjela sam uporno i pokorno. Druga strana je pričala, ja sam nijemo čekala i vjerovala u hrvatski pravni sustav. U zaštitu djece, ako ne mene. Šutjela sam dok mi nisu prvi puta uzeli dijete.

Od tada govorim o nepravdama sustava, o organiziranom otimanju djece kad su bogati ili moćni očevi u pitanju. I neću stat…

Hvala na potpori, nikad vam neću moći zahvaliti, moj duboki naklon…I... *ebale ih proceduralne pogreške.

I za kraj - psihopate su psihopate, ali imaju i jednu veliku vrlinu, a to je da vam se 100% posvete", napisala je u podužoj objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 20:48