JAVILA SE I PJEVAČICA

Oglasio se harmonikaš upleten u skandal s Majom Šuput: Otkrio što se točno događalo u Đurđevcu

I sama Maja Šuput oglasila se nakon optužbi da je njen bend divljao nakon nastupa i rekla da ih je ponijela dobra energija

Samir Nurkić i Maja Šuput

 Instagram/Samir Nurkić/

Maja Šuput i njezin bend sinoć su u sklopu team buildinga jedne automobilske kompanije stigli u Đurđevac, a prema snimkama koje je pjevačica objavila na društvenim mrežama pa zatim obrisala, bend je tamo divljao. To je uključivalo jahanje topova, njihanje na lusterima dok u pozadini svira harmonika.

O cijelom skandalu oglasio se Majin harmonikaš Samir Nurkić.

"Prije svega htio bih se ispričati svima povodom događaja u Đurđevcu. Nije nam bila namjera da išta uništimo ili oskvrnavimo, jednostavno u tom trenutku smo bili pod utjecajem pozitivne atmosfere nakon odrađenog koncerta. Naime, gostovali smo na jednom eventu gdje smo bili gosti Maja s bendom i ja. Nakon njenog nastupa je slijedio moj nastup, a između je bila kratka pauza od 10-ak minuta gdje sam se ja spremao u backstageu za svoj izlazak na binu", rekaoje Samir za Index.

"U trenutku završavanja Majinog nastupa je slijedio moj nastup, a u tih par minuta između dogodila su se i ta dva-tri Instagram storyja gdje nas je malo ponijela pozitivna atmosfera te smo se malo opustili uz par pjesmica. Htio bih napomenuti da ni ekipa ni ja nikad nismo imali neke ekscese u kojima smo ikome išta uništili ili nekoga povrijedili pa tako nam ni sada nije to bila ni namjera. Prostor smo ostavili u istom stanju kakvog smo ga i zatekli, bez ikakvog oštećenja", dodao je.

Nakon što su snimke njezinog benda izazvale brojne kritike, oglasila se i sama pjevačica.

"Prije svega imam potrebu reći da nije bilo nikakvog divljanja, uništavanja ili namjernog vrijeđanja ljudi koji štuju i vrednuju kulturnu baštinu. Nadalje, moram reći da dečki na snimkama niti su pijani niti su skloni bilo kakvom nasilnom ili sramotnom ponašanju (sa mnom su neki više od 15 godina), već su samo bili tog trena poneseni dobrom energijom nakon super odrađenog nastupa", rekla je Šuput za Index.

"Ta ‘zabava‘ je trajala točno koliko i ta dva videa, ravno minutu jer je harmonikaš, koji nije član benda, nakon toga išao na pozornicu, a mi kući. Spomenuti luster i top su ostali neoštećeni, bez ijedne ogrebotine te vraćeni na mjesto. Prostorija u kojoj je nastala snimka služila nam je kao garderoba, odnosno backstage, s obzirom na to da je nastup bio u objektu odmah pored", dodala je pjevačica.

"U ime dečkiju sa snimke šaljem isprike iz dubine srca, a u svoje ime neizmjerno žaljenje za snimanjem takve vrste zabave. Nikome, ponavljam, nije bilo ni na kraj pameti nešto loše. Svatko tko nas poznaje zna da smo neizmjerno pitomi i prije svega radišni ljudi. Šaljemo zagrljaje i puse uz isprike te se nadamo razumijevanju", zaključila je za Index.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:25