ZABORAVILA TONIJA

Olivera iz ‘Gospodina Savršenog‘ u tajnoj je vezi s hrvatskim nogometašem koji igra za reprezentaciju?

Svojim ponašanjem iz epizode u epizodu Olivera intrigira javnost, a svaki njezin potez naveliko se komentira na društvenim mrežama

Olivera Matijević

 Instagram

Jedna od kandidatkinja popularnog showa RTL-a koja je zasjenila sve djevojke, pa čak i samog Gospodina Savršenog, šarmantnog doktora fizike Tonija Šćulca iz Splita, 32-godišnja je pjevačica Olivera Matijević.

Svojim ponašanjem iz epizode u epizodu (na prvu ceremoniju ruža došla je s osobnom asistenticom) ova djevojka intrigira javnost, a svaki njezin potez u showu naveliko se komentira na društvenim mrežama.

image

Olivera je već na prvoj ceremoniji ruža uvela pomutnju u 'Gospodinu Savršenom'

Rtl

Ako je suditi po saznanjima Slobodne Dalmacije, Olivera i Toni nisu se zaljubili, no ona nije dugo čekala na novu priliku. Kako se 'Gospodin Savršeni' snimao tijekom prošlog proljeća, dakle prije više od godinu dana, imala je dovoljno vremena da pronađe dečka.

Iz izvora veoma bliskom Oliveri doznalo se kako se već nekoliko mjeseci tajno viđa s hrvatskim nogometašem, članom naše reprezentacije, koji se trenutno nalazi u Kataru, gdje je jučer Hrvatska igrala protiv Bugarske.

image

Olivera je, navodno, u tajnoj vezi, s nogometašem koji igra za hrvatsku reprezentaciju

Ante Cizmic/cropix

On je toliko 'poludio' za njom da joj često kupuje avionske karte kako bi ga posjetila u jednoj europskoj zemlji u kojoj trenutno igra za jednu momčad, a nekoliko su se puta vidjeli i u Hrvatskoj.

Olivera ovo nije ni potvrdila ni demantirala za Slobodnu Dalmaciju, a sve što je kazala kad su je pitali za tajnu vezu bilo je: 'Nemam komentara!'

Hrvatska Kim Kardashian, kako joj tepaju mediji, nedavno je snimila duet s igračem Rijeke Josipom Drmićem 'Zašto mi to radiš' čiji stihovi idu: 'Mamiš me danju, mamiš me noću, igraš mi se s glavom samo tvoje tijelo hoću'...

Nogometaši su njeni najvjerniji obožavatelji, pjevala je na privatnim zabavama našim Vatrenima, ali i Dariju Srni i Domagoju Vidi, stoga, doznajemo, nikoga u njenoj blizini ne iznenađuje da se upustila u vezu, upravo s nogometašem.

- Nije nikakva tajna da nogometaši slušaju narodnjake, zna se da oni to vole. Bruno Petković me voli slušati, često je znao dolaziti u zagrebački klub Urnebes. Njega i osobno poznajem, jako je drag momak - rekla je u nedavnom intervjuu Olivera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:55