STARI MORSKI VUK

OLIVERA NALJUTILE MEDIJSKE PROGNOZE NJEGOVA ZDRAVLJA 'Očito su promašili profesiju: sve sam doktor do doktora. Pronašli su nešto sumnjivo...'

 Tom Dubravec / CROPIX

- Istina je da sam bio u bolnici na nekim pretragama. Istina je, također, da ću nakon povratka u Split morati obaviti još neke pretrage jer su liječnici pronašli nešto sumnjivo.

To može biti nešto ružno, ali i ne mora. Vidjet ćemo. O čemu se točno radi, doznat ćemo za koji tjedan - kaže dobro raspoloženi Oliver kojeg smo zatekli na Korčuli, točnije u njegovoj Veloj Luci, gdje s obitelji već tradicionalno provodi ljetne mjesece. Vijest o bolesti prvi je objavio portal 100posto.

Ne može bez beštimanja

Stari morski vuk i ovoga puta ne može odoljeti a da ne počne beštimati čim se tema vrati na medijske dijagnoze njegova zdravlja, a rasprostrla se po svim portalima u regiji.

- Očito je da su promašili profesiju: sve sam doktor do doktora! Kažem ti, tek za koji tjedan znat ćemo je li što i što točno je pa, ako je, kako ćemo to liječiti... Je li me prepalo kad su mi doktori rekli da su našli sumnjivo tkivo koje je možda tumorsko? A što ću se prepasti? Imam sedamdeset godina, više bi me iznenadilo da nisu ništa našli - kaže legendarni glazbenik.

Vijest o Oliverovim mogućim zdravstvenim problemima neugodno je iznenadila cijelu zemlju, na čelu sa splitskom glazbenom scenom. No svi su optimistični.

Sve je krenulo naglo

- Ne treba trčati pred rudo. Pričekajmo da vidimo što će pokazati nalazi biopsije i nove pretrage. Po onom što sam dosad čuo, liječnici nisu sto posto sigurni o čemu se radi, ali što god bilo, siguran sam da će Oliver to prebroditi. Pa prije desetak godina imao je inzult (lakši moždani udar) i - nikom ništa. Vozi on dalje i vozit će još dugo - kaže nam jedan splitski glazbenik.

Bliski prijatelji glazbene legende kažu kako su Oliverovi problemi sa zdravljem počeli prije petnaestak dana.

- Danima je jako kašljao, a kako kašalj nije prestajao, odlučio je prekinuti odmor na Korčuli i doći u Split, do liječnika, koji ga je poslao na pretrage. Pretrage je obavljao u splitskoj bolnici, skupa s ostalim pacijentima.

Najvažniji je mir

Nije tražio nikakav poseban tretman, nije on od takvih. Prvi nalazi dali su ne sasvim jasne rezultate pa će sada neke pretrage trebati ponoviti, a također, još čekamo i na rezultate nekih već obavljenih pretraga.

Oliver ima veliko povjerenje u naše liječnike, zna da je u dobrim rukama, a sada, dok čeka dok se ne vidi kojim će se metodama liječiti, odnosno dok se još ništa ne zna sa sigurnošću, u ovoj neizvjesnosti najvažnije mu je da ima svoj mir. Svi zajedno moramo biti strpljivi i optimistični - poručuju dobri prijatelji Olivera Dragojevića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 23:46