VESNA DRAGOJEVIĆ

OLIVEROVA SUPRUGA NE ŽELI VIŠE KONCERTE NJEMU U ČAST 'Ovo večeras mi je bio četvrti sprovod. Jako mi je teško. Zaboravila sam da mu je rođendan...'

 
 Ante Čizmić / CROPIX

"Ovo večeras mi je bio četvrti sprovod. Jako mi je teško. Zaboravila sam da mu je večeras rođendan. U šoku sam već par dana i da me Tedi nije podsjetio skroz bih zaboravila da mu je rođendan danas. Nije ni čudno, u ove tri godine zaboravila sam puno toga, ali čini mi se da je to moj obrambeni mehanizam. Rekla sam što nije radio u pošti da kasnije ja ne moram nešto govorit", rekla je Vesna Dragojević nakon koncerta 'Vridilo je', organiziranog u čast njenog preminulog supruga Olivera.

Dodala je da misli da bi mu se svidio koncert u Spaladium Areni, piše Dalmatinski portal.

"Uvijek je volio nešto drugačije, samo mene nije promijenio, a možda i bi da je duže živio. Mijenjao je kolege, bilo mu je dosadno ako je stalno surađivao s istima", rekla je Vesna.

Split, 270516
Veceras je u katedrali svetog Dujma u Splitu odrzan obred vjencanja kojemu su prisustvovalii Davor Dragojevic i Karmen Banicevic.
Davor Dragojevic je inace sin Olivera Dragojevice a Davorov brat blizanac Damir vec se vjencao koju godinu ranije. 
Na fotografiji: Oliver Dragojevic sa suprugom Vesnom.
Foto: Paun Paunovic / CROPIX
Paun Paunovic / CROPIX
Oliver Dragojević sa suprugom Vesnom

Novinari su je pitali hoće li ovo prijeći u tradiciju, a Vesna je rekla da ne vjeruje.

"Ne mogu ja to, ovo se pripremalo godinu dana. Nisam nikada bila dio estrade, a i on je bio van toga. Njega bi zvali i on bi im rekao popis skladbi te bi se samo pojavio na pozornici. Imam tri sina koji imaju svoje želje, ali moja je zadnja", iskrena je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 02:25