DUNJA MAZZOCCO DRVAR

Omiljena meteorologinja odlazi s RTL-a, otkrila čime će se baviti, oglasili se i s televizije

‘Preuzimajući punu odgovornost za nezadovoljstvo građana ljetom 2020., podnosim ostavku na mjesto dežurne meteorološke vještice‘
Meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar
 Tomislav Krišto/Cropix

Omiljena televizijska meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar obznanila je u srijedu da odlazi s RTL Televizije, gdje su njezine prognoze građani mogli godinama pratiti.

- Preuzimajući punu odgovornost za nezadovoljstvo građana ljetom 2020., podnosim ostavku na mjesto dežurne meteorološke vještice. Umjesto svakodnevnom prognozom bavit ću se klimatskom krizom (da, to postoji!), a gledatelje RTL-a ostavljam u sigurnim rukama mladog prognostičarskog tima. Meni je 17 godina ekrana bilo sasvim dovoljno. Ostanite mi vedri! - napisala je u srijedu navečer u objavi na svom Facebook profilu.

Njezino je "oproštajno pismo" u kratkom roku prikupilo velik broj komentara. Gledatelji su uglavnom tužni, ali joj žele i sreću u daljnjem radu.

O odlasku poznate meteorologinje oglasio se i RTL.

- RTL zahvaljuje Dunji na izuzetnoj suradnji i profesionalnosti. Tijekom petogodišnjeg rada na našoj televiziji, Dunja je s ostalim članovima tima unaprijedila način prezentiranja vremenske prognoze te uvijek stavljala gledatelje i njihovo razumijevanje događanja u atmosferi na prvo mjesto. Dunji želimo sreću u daljnjim poslovnim izazovima, ali napominjemo i kako će se Dunja povremeno družiti s čitateljima kao suradnica našeg portala RTL.HR - priopćili su.

Mazzocco Drvar je inače na RTL prešla s televizije N1, prije koje se pak u ulozi prognostičarke pojavljivala na HRT-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 05:49