NEZGODNI PLES

Omiljena pjevačica u javljanju uživo pokazala gole grudi: ‘Sve bih dala da imam vremeplov‘

Pjevačica je kasnije na TikToku obožavateljima objasnila je odbila stilista kad ju je pitao želi li navlake za bradavice

Camilla Cabello

 Jewel Samad/AFP

Poznata pjevačica Camilla Cabello (25) je u ponedjeljak doživjela nezgodu s odjećom prilikom javljanja uživo u BBC-jevu emisiju "The One Show", piše People.

U sad već viralnom videu vidi se kako je pjevačica krenula izvesti svoj omiljeni plesni pokret iz videospota za pjesmu "Bam Bam", no nekoliko sekundi nakon toga, zbog prevelike bluze, slučajno je pokazala gole grudi.

"Malo sam previše otkrila", rekla je Cabello koja je prilikom plesa pokušala namjestiti bluzu, no bezuspješno.

"Nadam se da mi niste vidjeli bradavicu", dodala je pjevačica koja nije dopustila da je ovaj neugodni trenutak zaustavi u plesu.

Pjevačica je kasnije na TikToku obožavateljima objasnila kako je imala problema s garderobom, napisavši ispod videa: "Kada me moj stilist pitao želim li navlake za bradavice, rekla sam da mi nisu potrebne", rekla je glumica.

Na snimci pjevačica izgovara riječi pjesme Muni Long "Time Machine" te je rekla kako bi voljela da ona može imati vremeplov zbog cijele ove situacije.

Pjesma "Bam Bam" nastala je u suradnji s Edom Sheeranom, a u njoj Camila govori o prekidu s pjevačem Shawnom Mendesom (23). Objašnjava kako joj se život promijenio.

"Rekao si da mrziš ocean/Ali sada surfaš/Rekla sam da ću te voljeti doživotno/Ali upravo sam prodala našu kuću", pjeva Camilla.

U onome što gotovo sigurno nije slučajnost, Mendes je podijelio fotografije na kojima surfa na Instagramu nekoliko dana nakon njihovog razlaza u studenom, unatoč tome što je godinama ranije rekao obožavateljima da je njegov "najčudniji strah" uključivao potpuni napad panike tijekom noćnog kupanja u oceanu.

Na drugom mjestu u pjesmi pjevačica pjeva: "Bili smo djeca na početku/Mislim da smo sada odrasli/Nikad nisam mogla zamisliti da uopće sumnjam/Ali ne ide sve uvijek glatko".

Stihovi pjesme kasnije zauzimaju optimističniji pristup razlazu, a Cabello pronalazi načine da odagna svoju bol i ponovno stane na noge.

image

Camilla Cabello

Instagram

"Ljubav se pojavila i srušila me/Ali opet sam na nogama", pjeva ona. "To je samo život, dušo/Jedva sam stajala/Ali sada plešem", zaključuje u pjesmi.

Ipak, Cabello je nedavno rekla Zaneu Loweu za New Music Daily Apple Music 1 da između nje i Mendesa nema ljutnje nakon prekida ljubavne veze.

"Volim Shawna. I osjećam da doslovno ne postoji ništa osim ljubavi za njega", rekla je te dodala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:10